Få hjælp til eksport

Udenrigsministeriets Trade Council har internationaliseringsrådgivere til stede i alle landets erhvervshuse, hvor de hjælper små og mellemstore virksomheder med deres eksportambitioner.

Er eksport din vej til vækst? Er du i tvivl om, hvilke eksportmarkeder, du skal starte med, eller hvordan du får bedre fat i et eksisterende eksportmarked? Så er der hjælp at hente. The Trade Council har erfarne internationaliseringsrådgivere til stede rundt omkring i hele landet gennem et samarbejde med erhvervshusene. Hertil kommer, at disse rådgivere kan aktivere et netværk af dedikerede lokale eksperter i mere end 70 lande.

Hvad kan The Trade Council gøre for dig?

The Trade Council tilbyder skræddersyede løsninger til de danske små og mellemstore virksomheder. Nogle ydelser er uden betaling og andre er betalingsbelagte, hvor der ydes tilskud gennem en række målrettede programmer tilpasset dit behov. Formålet er at skabe værdi for din virksomhed og hjælpe din virksomhed ud i verden. Internationaliseringsrådgiverne, der er din primære indgang til The Trade Councils ydelser, er eksporterfarne personer, som kan hjælpe dig med rådgivning i forhold til din eksportambitioner, herunder f.eks. strategi og markedsvalg, samt være med til at give dig det nødvendige beslutningsgrundlag for at påbegynde eksport og meget mere. Du får et skræddersyet forløb og bliver derefter sat direkte i kontakt med en af The Trade Councils rådgivere på det valgte marked.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt din lokale internationaliseringsrådgiver, som du finder her.

Du kan læse mere om the Trade Councils SMV-rettede tilbud på deres hjemmeside.

Se tidligere webinarer og få masser af kontante fordele som medlem af SMVdanmark:

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Vil du have gode råd om stresshåndtering? Og fik du set webinaret om greenwashing eller det om kunst..

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Som medlem af SMVdanmark sparer du 50% på prisen på dit carnet!

Tilbud & rabatter

Tilbud & rabatter

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en lang række fordele og rabatter. Klik dig ind på fordel..