‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

 

SMVdanmarks nyhedsbrev / Nr. 1. / Januar 2020

 
billede

Et nyt år, et nyt årti - i klimaets tegn

Regeringen har i dette nye årti store ambitioner på klimaområdet. Det er ambitioner, som SMV'erne gerne vil være med til at indfri. Og det er en vigtig pointe, for uden de knapt 300.000 SMV'er bliver omstillingen svær.

 

For SMVdanmark bliver 2020 derfor et stort klimapolitisk år. Vi sidder med i tre af regeringens 13 klimapartnerskaber. I dem for  'Handel', 'It, service og rådgivning' og 'Byggeri' skal vi komme med forslag til, hvordan SMV'erne skaber grøn omstilling. Men ikke mindst skal vi sikre, at eventuelle tiltag tager højde for den virkelighed SMV'erne befinder sig i.

 

Og hvem er bedst til at vurdere, hvad der virker i deres hverdag end SMV'erne selv? Vi synes, at det er indlysende. Derfor har vi etableret Klimanetværket, hvor alle medlemmer og interesserede kan deltage i arbejdet med at formulere SMVdanmarks klimapolitik. Du kan være med, når vi har Kick-off møde på Klimanetværket den 22. januar kl. 14 i Håndværkets Hus på Islands Brygge 26. 

 

I 2020 skal vi også finde en løsning på problemet med, at nogle store virksomheder trækker for lange betalingsfrister ned over hovedet på de små. Det er ikke fair. Vi mener fortsat, at den eneste rigtige løsning er en lovbestemt betalingsfrist på max 30 dage. Smiley-ordninger virker ikke.

 

Den løsning, og mange andre, der kan være til gavn for de danske SMV’er, forfølger vi – også i det nye år. Godt nytår!

 

Ane Buch, adm. direktør i SMVdanmark

Læs om SMVdanmarks nye Klimanetværk
 
billede

Og hvem er bedst til at vurdere, hvad der virker i deres hverdag end SMV'erne selv? Vi synes, at det er indlysende. Derfor har vi etableret Klimanetværket, hvor alle medlemmer og interesserede kan deltage i arbejdet med at formulere SMVdanmarks klimapolitik

Ane Buch

Adm. direktør i SMVdanmark

 

Ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev

I SMVdanmark byder vi 2020 velkommen med ny hjemmeside og nyt nyhedsbrev. Vi håber, at du vil synes det er mere overskueligt og indbydende.

 

Vi vil fortsat bestræbe os på at levere indhold, der orienterer om den SMV-relevante erhvervspolitiske dagsorden og udvikling, og give værdi til SMV'ernes hverdag i form af guides, tips og tricks. 

 

Har du selv gode ideer til, hvad der kan gøre hverdagen nemmere for SMV'er, eller har du udfordringer i hverdagen, som vi skal behandle politisk, hører vi gerne fra dig.

 

Send dit tip til redaktionen på: arskog@smvdanmark.dk

 
billede

Se kommende møder og kurser

På SMVdanmarks nye hjemmeside SMVdanmark.dk finder du nu hurtigere frem til vores serviceydelser. Vi spørger, hvad vi kan hjælpe med og fortæller, hvad vi tilbyder. De seneste kurser og møder finder du her

 
 
billede

Nyhed

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut feugiat congue massa. Nullam ac luctus sapien, et pellentesque arcu. Maecenas efficitur eget nisi a finibus.

billede

Nyhed

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut feugiat congue massa. Nullam ac luctus sapien, et pellentesque arcu. Maecenas efficitur eget nisi a finibus.

billede

Nyhed

Overskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut feugiat congue massa. Nullam ac luctus sapien, et pellentesque arcu. Maecenas efficitur eget nisi a finibus.

 
billede

Guides, tips og tricks

13. januar 2020

Husk at planlægge dit kup i tide

Olsenbanden vidste det, Egon Olsen vidste det i særdeleshed, og du vil også gøre klogt i at huske på det. Man kommer længst med en plan. Det gælder ikke mindst en markedsføringsplan. Sådan kommer du i gang med din markedsføring.
Læs mere
billede

Klima og bæredygtighed

13. januar 2020

Hjælp os med at skabe grøn omstilling i SMV’er

Kom med til Kick-off møde på Klimanetværket den 22. januar og sæt dit præg på den grønne omstilling i SMV’erne. Vi lytter til oplæg og diskuterer fra kl. 14 til 17.30 og har efterfølgende netværksmiddag.
Læs mere
 
 

Digitalisering i din virksomhed:

billede

Fem skarpe om it-sikkerhed:

Hver tredje SMV har haft cyber-kriminelle inde på livet. Alligevel overvejer mange at sænke sikkerhedsbudgettet i 2020. Danmarks nye medie om digitalisering i SMV'er, TECH MANAGEMENT, har samlet fem gode råd til, hvordan du kan øge sikkerheden, uden at det koster en formue.

Som modtager af SMVdanmarks nyhedsbrev, får du her gratis adgang til artiklen. 

Læs mere på TECH MANAGEMENT
 
 
 
billede

Byggeri

08. januar 2020

Morgenmøde: Få adgang til bæredygtige byggeopgaver

Kom til morgenmøde i Taastrup den 22. januar, og hør, hvordan din virksomhed får del i de bæredygtige byggeopgaver.
Læs mere
billede

Uddannelse og rekruttering

23. december 2019

Ny podcast: 'Samtaler om uddannelse'

Hvornår er det OK at springe fra en uddannelse? Og skal man have styr på ALT, før man vælger uddannelse? Hør podcastserien 'Samtaler om uddannelse', og bliv klogere på valg af uddannelse.
Læs mere
 
 
 
billede

Udbud og konkurrence

19. december 2019

Udbud: Konsortium eller kartel?

Grænsen mellem et lovligt tilbudskonsortium og et ulovligt kartel kan være hårfin, hvis deltagerne er potentielle konkurrenter. Det bekræfter Højesteret i Vejstribedommen.
Læs mere
billede

Internationalisering

13. december 2019

BREXIT: Så er ventetiden næsten forbi

Briterne har truffet deres valg, nu skal vi have arbejdshandskerne på, så vi er klar til, at Storbritannien udtræder af EU.
Læs mere
 
 
 
billede

Digitalisering

19. december 2019

Hvor kan SMV’er hente it-kompetencer?

Små og mellemstore virksomheder (SMV’er) er udfordret i forhold til digitalisering. Potentialerne er store, men SMV’erne mangler kompetencerne til at indfri dem. Mens vi afventer en SMV-fokuseret digitaliseringsstrategi er der flere relevante tilbud ...
Læs mere
billede

Internationalisering

19. december 2019

Få gratis Eksportsparring til det tyske metal- og maskinmarked

Eksport er vejen til vækst for danske virksomheder i metal- og maskinindustrien. Gennem SMVdanmark og Trade Council kan du få gratis eksportsparring til det tyske marked.
Læs mere
 
 

Medlemstilbud:

 
 

Interesseret i markedsføring?

billede

Køb 'Markedsføringshåndbogen - for små virksomheder' med SMV-rabat

Få 25 % SMV-rabat på 'Markedsføringshåndbogen - for små virksomheder'. Bogen giver de basale, hands-on og grundlæggende redskaber, der gør det muligt selv at løse markedsføringsopgaven, men også til at blive en dygtig indkøber, hvis du skal købe hjælp til opgaverne udefra. 

 

Med 'Markedsføringshåndbogen – for små virksomheder' får du både en praktisk gør-det-selv-bog, et let forståeligt opslagsværk og en kilde til inspiration.

 

Du kan købe bogen direkte hos forlaget med 25 % SMV-rabat og fri fragt ved at følge linket herunder. Brug rabatkoden SMV. 

Køb bogen med SMV-rabat her
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk