‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

Hvis det ikke var så sørgeligt, var det til at dø af grin af

billede

Ventetiden på at få grønt lys fra kommunen til en byggesag er tordnet i vejret det seneste år. Og ventetiden var ellers lang nok i forvejen. Men alligevel er det lykkedes kommunerne at smide yderligere 8 dages ventetid oven i hatten, så man nu i gennemsnit skal gå 60 dage og vente på lov til at bygge eller renovere fx en erhvervsejendom eller et hus. I nogle kommuner er ventetiden endda helt oppe omkring 150 dage.

 

Det er en farce, vi efterhånden kender, men det gør det bare endnu mere skandaløst. Ud over den almindelige irritation ved at gå og vente, så koster det virksomhederne penge...

Læs hele lederen her!
 
 
billede

Pressemeddelelser

08. marts 2022

Ventetiden på byggesager i kommunerne eksploderer

Der er markant forskel på, hvor hurtigt kommunerne behandler byggesager, viser helt nye tal. I nogle kommuner tager det under to uger, i andre over tre måneder. Og det seneste år er den gennemsnitlige...
Læs mere
billede

Pressemeddelelser

07. marts 2022

Her er 30 forslag til at få flere iværksættere

Danmark er et lønmodtagerland, og vi har alt for få iværksættere. Men iværksættere er en vigtig dynamo for vækst og jobskabelse, og derfor præsenterer SMVdanmark nu et udspil med 30 forslag, der skal ...
Læs mere
billede

Byggeri

23. august 2023

Bygger du for privatkunder?

Kend aftalereglerne, få styr på dine kontrakter og undgå konflikter! Kom på kursus hos SMVdanmark i København 2. november 2023.
Læs mere
 
billede

Rentefrit lån skal tilbagebetales 1. april – men der findes en afdragsordning.

Har du rentefrit moms- eller A-skatte-lån har du mulighed for at få en udvidet betalingsordning på Skattekontoen, som strækker sig over 24 måneder i stedet for normalt 12 måneder. Der er en begrænset ansøgningsfrist på 1 måned.

 

Opret en udvidet betalingsordning fra den 15. marts til den 15. april 2022. Du kan oprette betalingsordningen via Skattekontoen fra den 15. marts til den 15. april 2022.

Læs mere her
 

Styrk din virksomheds cybersikkerhed og søg om op til 50.000 kr. til privat IT-rådgivning

billede

Center for Cybersikkerhed har igennem længere tid vurderet, at cybertruslen mod danske virksomheder er meget høj. Dette har ikke ændret sig som følge af Ruslandskrisen. Situationen i Ukraine er dog en god anledning til at få overblik over og styrke din virksomheds digitale sikkerhed.

Sikkerdigitals ’De syv gode råd’  giver dig den vigtigste viden og værktøjer til at styrke din virksomheds basale IT-sikkerhed. Rådene er konkrete og noget du kan gøre her og nu.  

 

Søg tilskud på 50.000 kr. til privat IT-rådgivning

Hos SMV:Digital har du mulighed for at søge fra puljen fra kl. 09:00 den 17. marts 2022. Du kan allerede nu tilmelde dig et webinar og notifikationer om puljen. 

Læs mere og søg her
 

Styrk dit afsæt til nye eksportmarkeder

billede

Drømmer du om nye eksportmarkeder?

Få hjælp til at indtage et nyt marked med SMV:Eksport i ryggen. Få hurtigt styr på din lancering med én eller flere tilskudsmuligheder.

 

Du kan søge tilskud til rådgivning, intern projektløn, certificering, kurser og messedeltagelse. Har du behov for hjælp til ansøgningen? Så er du velkommen til at ringe til SMVdanmarks Internationaliseringschef Jens Kvorning på 30 59 06 86.

Læs mere og søg her
 

Er du opdateret på de nyeste SMVdanmark-medlemstilbud?

billede

Ved du fx, at SMV-medlemmer får god rabat på de løbske brændstofpriser?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk