‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

Aktuelt for SMV'er

 
billede

Pressemeddelelser

31. august 2022

En tynd kop the

Man skal have den helt store lup frem for at finde noget for erhvervslivet i regeringens forslag til finanslov. Regeringen har ingen reformforslag eller tiltag, der kan styrke erhvervslivet, herunder afhjælpe manglen på arbejdskraft. Dog skal det ane...
Læs mere
billede

Pressemeddelelser

26. august 2022

Virksomhederne er hårdere ramt af prisstigninger end forbrugerne

Inflationen galoperer afsted, men de udgifter virksomhederne har for at kunne køre rundt, vokser mere end de priser, forbrugerne betaler ude i butikkerne. Årsagen er, at virksomhederne ikke fuldt ud kan overvælte prisstigningerne på forbrugerne og de...
Læs mere
 
 
billede

Kurser

29. august 2022

Skriv skarpere tilbud til offentlige udbud

Afgiver du tilbud på offentlige opgaver? Vil du gerne vinde flere offentlige opgaver? Lær hvordan, på SMVdanmarks målrettede kursus 12.1. 2023 kl. 9-12
Læs mere
billede

Drift og økonomi

16. august 2022

Få styr på momsen op til fristen 1. september

Omkring 475.000 virksomheder skal indberette moms senest 1. september - denne gang både virksomheder med halvårsfrist og kvartalsfrist.
Læs mere
 

Energistyrelsens erhvervstilskud til energieffektiviseringer er nu åben

billede

Ansøgningsfristen er 13/9 2022 kl. 12.00

Private virksomheder kan få tilskud fra Erhvervspuljen til energispareprojekter. Tilskuddet dækker op til 50 % af omkostningerne. Første fase i runde 5 er nu åben for ansøgning indtil 13. september 2022 kl. 12.00.

 

Energispareprojekter er med til at sænke energiforbruget i Danmark som et led i målet om at reducere Danmarks CO2-udledninger med 70 % i 2030. 

 

På nedenstående link finder du mere information om, hvem der kan ansøge Erhvervspuljen, og hvad der kan søges støtte til. Du finder også inspiration til, hvordan du igennem energieffektiviseringsprojekter kan styrke din virksomheds grønne profil og bundlinje.

 

Læs mere og ansøg her
 

Fristen for indberetning af transfer pricing-dokumentation på SKAT.dk nærmer sig

billede

Fristen for indberetning er 6/9 2022

Al handel mellem virksomheder i samme koncern skal foregå efter armslængdeprincippet, der betyder, at prisen skal være fastsat som mellem uafhængige parter, og både datterselskaber og moderselskabet skal kunne dokumentere dette i en såkaldt transfer pricing-dokumentation.

 

Vær opmærksom på fristen tirsdag den 6. september 2022 for indberetning for indkomståret 2021, hvis dit selskab er omfattet af reglerne om obligatorisk indberetning af transfer pricing-dokumentation. Dokumentationen skal indberettes via det særlige transfer pricing-dokumentationsmodul i TastSelv Erhverv, og der skal indberettes dokumentation for hvert selskab, der er omfattet af reglerne – ikke kun for administrationsselskabet.

Læs mere her
 

SMVdanmarks uddannelseskonference 2022:
Flere faglærte og bedre erhvervsuddannelser

Har du tilmeldt dig SMVdanmarks uddannelsesdag 6. oktober 2022?

billede

At rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere – særligt faglærte – bliver ofte nævnt som én af de største udfordringer for dansk erhvervsliv.

SMVdanmark byder velkommen til en dag med fokus på, hvordan vi får bedre erhvervsuddannelser, og hvordan man som virksomhed kan arbejde med kvalitet og rekruttering lokalt.

 

Programmet indeholder inspirerende oplæg og mulighed for at netværke og vidensdele med andre små og mellemstore virksomheder.

 

Mød blandt andet:

  • Grundfos
  • Den erhvervsskole i Danmark, der får den bedste karakter fra erhvervslivet
  • Et projekt omkring bæredygtighed i erhvervsuddannelserne
  • Rollemodelindsatsen for flere faglærte.
Læs mere og tilmeld dig her
 

Eksklusivt for SMVdanmarks medlemmer:

Er du opdateret på SMVdanmarks medlemsfordele?

billede

Ved du fx, at SMV-medlemmer får 25% rabat på ejerlederuddannelsen?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk