Tilmelding

Tilmelding:

din branche- eller arbejdsgiverforening

Du tilmelder dig ejerlederuddannelsen i din branche- eller arbejdsgiverforening, hvis du er medlem af SMVdanmark den vej. Andre medlemmer tilmelder sig direkte til SMVdanmark.

  • Del:

Modul 1 udbydes i Middelfart den 10. og 11. september 2018. Tilmeldingsfrist er den 3. august 2018 – tilmelding er bindende.

 

Prisen for intromodulet er 5.200 kr for medlemmer og 7.200 kr for ikke-medlemmer. Introduktionsmodulet kan gennemføres som en smagsprøve, inden man vælger, om man vil gennemføre hele uddannelsen.

 

Modul 2-5 gennemføres som et sammenhængende forløb og koster i alt 20.800 kr for medlemmer og 28.800 for ikke-medlemmer.  Modul 6 oprettes, hvis deltagerne ønsker det. To eller flere deltagere fra samme virksomhed på modul 2-5 udløser en rabat på i alt 3000 kr. pr. deltager ved deltagelse på alle moduler.

 


Danske Malermestre

Medlemmer af Danske Malermestre skal tilmelde sig direkte hos Niels Håkonsen, Danske Malermestre på nh@malermestre.dk

 

Arbejdsgiverne 

Medlemmer af Arbejdsgiverne skal tilmelde sig direkte hos Steen Hoeck Klausen, Arbejdsgiverne på skl@arbejdsgiverne.dk.

 

SKAD 

Medlemmer af SKAD skal tilmelde sig direkte hos SKAD på 70 11 13 00 eller på skad@skad.dk

 

Dansk Håndværk

Medlemmer af Dansk Håndværk skal tilmelde sig direkte hos Mette Kofoed Iversen, mi@dhv.dk eller på telefon 32 63 04 70.

 

Dansk Bilbrancheråd

Medlemmer af Dansk Bilbrancheråd skal tilmelde sig direkte hos Per B. Nielsen pbn@dbr.dk hos Dansk Bilbrancheråd.

 

Danske Anlægsgartnere

Medlemmer af Danske Anlægsgartnere skal tilmelde sig direkte hos Tina Schønemann, Danske Anlægsgartnere på ts@dag.dk

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Medlemmer af Kristelig Arbejdsgiverforening skal tilmelde sig direkte hos Jesper Olesen, Kristelig Arbejdsgiverforening, 82132103 eller jesper@ka.dk

 

SMVdanmark 

Alle andre medlemmer af SMVdanmark kan melde sig til hos Dorte Kulle på kulle@SMVdanmark.dk

 

Kontakt

Kontakt Dorte Kulle, hvis du har spørgsmål til uddannelsens indhold.

Chefkonsulent
Dorte Kulle

Prøv det…!

Vi har indrettet denne uddannelse med 5 moduler af hver 2 dages varighed, hvor modul 1 gennemføres uafhængigt af de andre moduler.

 

Du skal have mulighed for at opleve uddannelsen og indholdet, inden du beslutter dig endeligt for, om du vil fortsætte på resten af uddannelsen. Det betyder, at du kan deltage på modul 1 uden at forpligte dig til mere.

 

Vi gør det fordi vi kun synes det er rimeligt, at mange gerne vil vurdere om denne lederuddannelse er brugbar. På den måde kan du selv vurdere, om uddannelsen er brugbar for dig inden du melder dig til resten af modulerne.


Hvis du efter modul 1 vælger at gå videre, så tilmelder og forpligter du dig til gengæld til resten af forløbets 4 moduler. Vi vil nemlig meget gerne have at deltagerne følger hinanden gennem hele forløbet, og dermed opnår en stor fortrolighed mellem hinanden.