Underviserne på uddannelsen

Underviserne: 

Kender SMV'erne!

Uddannelsen gennemføres af dygtige konsulenter fra Ledelse-medvilje og Inzpirator, der har mange års erfaringer med praktiske lederuddannelser til små og mellemstore virksomheder. 

  • Del:

46 virksomheder på de første hold i 2016-2018 har givet uddannelsen utrolig gode anmeldelser.

 

Kursusudbyderne Ole Nielsen og Michael Jensen deltager gerne fx på en generalforsamling, et bestyrelsesmøde eller lignende for at fortælle om uddannelsen og deres erfaringer. Kontakt Ole eller Michael direkte for information herom eller for information om de enkelte moduler - Ole Nielsen på ole@ledelse-medvilje.dk eller på 40883784 - Michael Jensen på tlf. 51240786 eller mj@inzpirator.dk.

 

Ole Nielsen har sammen med Michael Jensen i flere år gennemført lederuddannelser for medlemmer af Danske Anlægsgartnere, så de kender de små og mellemstore virksomheder, hverdagens udfordringer og vigtigheden af at fokusere på praktiske løsninger.

 

For information om uddannelsen generelt, kontakt chefkonsulent Dorte Kulle på kulle@SMVdanmark.dk

 

Kontakt

Kontakt Dorte Kulle, hvis du har spørgsmål til uddannelsens indhold.

Chefkonsulent
Dorte Kulle

Prøv det…!

Vi har indrettet denne uddannelse med 5 moduler af hver 2 dages varighed, hvor modul 1 gennemføres uafhængigt af de andre moduler.

 

Du skal have mulighed for at opleve uddannelsen og indholdet, inden du beslutter dig endeligt for, om du vil fortsætte på resten af uddannelsen. Det betyder, at du kan deltage på modul 1 uden at forpligte dig til mere.

 

Vi gør det fordi vi kun synes det er rimeligt, at mange gerne vil vurdere om denne lederuddannelse er brugbar. På den måde kan du selv vurdere, om uddannelsen er brugbar for dig inden du melder dig til resten af modulerne.


Hvis du efter modul 1 vælger at gå videre, så tilmelder og forpligter du dig til gengæld til resten af forløbets 4 moduler. Vi vil nemlig meget gerne have at deltagerne følger hinanden gennem hele forløbet, og dermed opnår en stor fortrolighed mellem hinanden.