Tilmelding
Tilmelding

Tilmelding:

din branche- eller arbejdsgiverforening

Du tilmelder dig ejerlederuddannelsen i din branche- eller arbejdsgiverforening, hvis du er medlem af SMVdanmark den vej. Andre medlemmer tilmelder sig direkte til SMVdanmark.

  • Del:

 

Tilmeldingsfrist er den 2. september 2019 og tilmelding er bindende. Hvis du ikke har mulighed for at tilmelde dig indenfor fristen, er du velkommen til at kontakte os efterfølgende, for at høre om der er mulighed for deltagelse.

 

Datoer:

Modul 1: 23-24/9 2019

Modul 2: 4-5/11 2019

Modul 3: 9-10/12 2019

Modul 4: 20-21/1 2020

Modul 5: 24-25/2 2020

 

Prisen for intromodulet er 5.200 kr. for medlemmer og 7.200 kr. for ikke-medlemmer. Introduktionsmodulet kan gennemføres som en smagsprøve, inden man vælger, om man vil gennemføre hele uddannelsen.

 

Modul 2-5 gennemføres som et sammenhængende forløb og koster i alt 20.800 kr. for medlemmer og 28.800 kr. for ikke-medlemmer.  Modul 6 oprettes, hvis deltagerne ønsker det. To eller flere deltagere fra samme virksomhed på modul 2-5 udløser en rabat på i alt 3.000 kr. pr. deltager ved deltagelse på alle moduler.

 

Kursusprisen er inklusiv overnatning, fuld forplejning (undtagen drikkevarer om aftenen) og materialer. Dette beløb tillægges moms.

 

Arbejdsgiverne 

Medlemmer af Arbejdsgiverne skal tilmelde sig direkte hos Steen Hoeck Klausen på skl@arbejdsgiverne.dk.

 

 

Danske Anlægsgartnere

Medlemmer af Danske Anlægsgartnere skal tilmelde sig direkte hos Tina Schønemann på ts@dag.dk.

 

 

Dansk Bilbrancheråd

Medlemmer af Dansk Bilbrancheråd skal tilmelde sig direkte hos Per B. Nielsen på pbn@dbr.dk.

 

 

Dansk Håndværk

Medlemmer af Dansk Håndværk skal tilmelde sig direkte hos Mette Kofoed Iversen på mi@dhv.dk eller telefon 32 63 04 70.

 

 


Danske Malermestre

Medlemmer af Danske Malermestre skal tilmelde sig direkte hos Niels Håkonsen på nh@malermestre.dk.

 

 

Kristelig Arbejdsgiverforening

Medlemmer af Kristelig Arbejdsgiverforening skal tilmelde sig direkte hos Jesper Olesen på jesper@ka.dk eller telefon 82 13 21 03.

 

 

SKAD 

Medlemmer af SKAD skal tilmelde sig direkte hos SKAD på skad@skad.dk eller telefon 70 11 13 00.

 

 

SMVdanmark 

Alle andre medlemmer af SMVdanmark kan melde sig til hos Dorte Kulle på kulle@SMVdanmark.dk eller telefon 32 63 03 10.

 

 

Kontakt

Kontakt Dorte Kulle, hvis du har spørgsmål til uddannelse eller for at tilmelde dig via SMVdanmark.

Chefkonsulent
Dorte Kulle

Prøv det…!

Vi har indrettet denne uddannelse med 5 moduler af hver 2 dages varighed, hvor modul 1 gennemføres uafhængigt af de andre moduler.

 

Du skal have mulighed for at opleve uddannelsen og indholdet, inden du beslutter dig endeligt for, om du vil fortsætte på resten af uddannelsen. Det betyder, at du kan deltage på modul 1 uden at forpligte dig til mere.

 

Vi gør det, fordi vi kun synes, at det er rimeligt, at mange gerne vil vurdere, om denne lederuddannelse er brugbar. På den måde kan du selv vurdere, om uddannelsen er brugbar for dig, inden du melder dig til resten af modulerne.


Hvis du efter modul 1 vælger at gå videre, så tilmelder og forpligter du dig til gengæld til resten af forløbets 4 moduler. Vi vil nemlig meget gerne have, at deltagerne følger hinanden gennem hele forløbet, og dermed opnår en stor fortrolighed mellem hinanden.