Værktøjer til virksomheder
Til virksomheder

Værktøjer til virksomheder

På disse sider finder du de værktøjer, som vi har udviklet til dig, der gerne vil blive bedre til at ansætte lærlinge eller have praktikanter – vi har kaldt det en ansættelsesguide.

  • Del:

Ansættelsesguiden består af tre dele: Den første del er et forslag til, hvordan du kan gennemføre en ansættelsessamtale med den kommende lærling. Den anden del er en håndbog for lærlinge, som du kan udlevere helt eller delvis til den lærling, du er ved at ansætte. Du kan også bruge håndbogen til de lærlinge, der allerede er i virksomheden. Den tredje del er et forslag til en kontaktpersonordning, som er et bud på, hvordan virksomheden kan fastholde den gode lærling og sikre, at hele uddannelsesforløbet bliver en succes for både mester og lærling.

 

Her kan du downloade hele ansættelsesguiden (pdf)

 

Du kan finde de tre værktøjer nedenfor i tre wordfiler. Du kan rette i hver enkelt fil, så du kan tilpasse værktøjet til præcis de behov, der er i din virksomhed. Det er især relevant i håndbogen til lærlinge, hvor du kan indskrive fx præcis den alkohol-, ryge- eller mobiltelefonpolitik, der gælder i din virksomhed.

 

Download værktøj 1 - model for ansættelsessamtale (word)

Download værktøj 2 - håndbog for lærlinge (word)

Download værktøj 3 - kontaktpersonordning (word)

 

Held og lykke med din næste lærling.

 

Har du spørgsmål til, hvordan du tilpasser og bruger værktøjerne, kan du kontakte Heike Hoffmann. 

Kontakt

Chefkonsulent
Heike Hoffmann