Håndværker og industriforeninger
Gladsaxe Håndværkerforening

Velkommen til Gladsaxe Håndværkerforening

Vi arbejder for at forbedre erhvervsklimaet i lokalområdet. Sammen med HIF Danmark ønsker vi at styrke netværket blandt selvstændige erhvervsdrivende.

  • Del:

Hvem er Gladsaxe Håndværkerforening?

I den første forhandlingsprotokol fra 1913 står der, at murermester Mouritz Madsen med flere indkaldte til et konstituerende møde på »Emdruplund«, et dengang værende populært mødested. Formålet med stiftelsen af var at skabe et lokalt netværk for de mindre virksomheder i Søborg, så de havde større pondus overfor blandt andet håndværkerne fra København. Foreningen tog også initiativ til oprettelsen af Gladsaxe Tekniske Skole, som blev åbnet i 1917 - og stadig er i drift.

 

 

Hvad arbejder vi for?

Gladsaxe Håndværkerforening er medlem af HIF Danmark, som engagerer sig lokalt og kæmper for mærkesager, der er relevante for selvstændige erhvervsdrivende:

 

  • Flere kommunale/lokale udbud i fagenterpriser
  • Mere kvalificeret arbejdskraft
  • Lokale parkeringsforhold
  • Lokale afgifter – dækningsafgift, stilladsafgift m.m.

 

Hvad tilbyder vi vores medlemmer?

Som medlem af Gladsaxe Håndværkerforening er du og din bedrift del af et lokalt og nationalt netværk, der kæmper for de samme rettigheder.

HIF Danmark

Formand

Søren Muldgaard
Tlf: 26 22 92 37
sm@city-floor.dk

 

 

Her kan du finde os

Gladsaxe Håndværkerforening
Buddingevej 235
2860 Søborg

Tlf.: 36 69 42 36

Se mere på vores website
 

 

Sådan bliver du medlem

Er du erhvervsdrivende, og ligger din virksomhed i Søborg eller Gladsaxe, så kan du ansøge bestyrelsen om at blive optaget som medlem. Ring eller skriv til formanden.