Aarhus er klar til at fejre Dronningen over to dage

Dronningens sommertogt i Aarhus den 3. og 4. juni byder på et mangfoldigt besøgsprogram og stor folkelig fejring. Som del af sommertogtet med Kongeskibet Dannebrog gæster Hendes Majestæt Dronningen Aarhus den 3. og 4. juni 2022, hvor byen samtidig vil fejre Majestætens 50-års Regeringsjubilæum.

Dronningens sommertogt i Aarhus den 3. og 4. juni byder på et mangfoldigt besøgsprogram og stor folkelig fejring.

Som del af sommertogtet med Kongeskibet Dannebrog gæster Hendes Majestæt Dronningen Aarhus den 3. og 4. juni 2022, hvor byen samtidig vil fejre Majestætens 50-års Regeringsjubilæum.

Aarhus Haandværkerforening er stolte over at være en del af programmet, hvor foreningen skal repræsentere håndværksfagene i Mindeparken den 4. juni 2022.

Vi ser frem til at være med til at fejre vores Dronning og til at modtage Hendes Majestæt på vores stand.

Folkefesten i Mindeparken er gratis at deltage i og  begynder lørdag den 4. juni kl. 12.

Også Borgmester Jacob Bundsgaard glæder sig til at være vært for Hendes Majestæt Dronningen: ”Vi glæder os over, at Dronningen for første gang ankommer til Aarhus som del af et officielt sommertogt med Kongeskibet Dannebrog. Dronningen kan se frem til et yderst spændende og mangfoldigt program, som over to dage byder på et væld af oplevelser og viser både nye og velkendte sider af Dronningens Aarhus. Dronningen vil møde en række spændende mennesker fra mange forskellige dele af byen – fra Byparken i Gellerup til toppen af Danmarks højeste hus. Desuden er hele byen inviteret til at møde Dronningen på karetture gennem byen og ved en stor folkelig fejring i Mindeparken lørdag, i anledning af Majestætens 50-års Regeringsjubilæum,” siger Jacob Bundsgaard.

 

Den samlede programoversigt for Dronningens sommertogt i Aarhus kan findes på: www.aarhusfejrerdronningen.dk