Videoer om SMVdanmark
Videoer om SMVdanmark

Se Videoer om SMVdanmark

Hvorfor er det vigtigt, at SMV'ernes politiske interesser varetages af en stærk og ambitiøs organisation? Se videoerne og hør virksomheder, organisationsfolk og politikere forklare, hvorfor SMVdanmark er nødvendig for både SMV'er og Danmark.

  • Del:

”99 pct. af alle virksomheder er en SMV, og de beskæftiger 65 pct. af alle, der arbejder i Danmark,” siger erhvervsminister Brian Mikkelsen

Brian Mikkelsen: SMV’erne er rygraden i dansk erhvervsliv

Brian Mikkelsen, Danmarks erhvervsminister, og SMVdanmarks direktør, Ane Buch, er ikke i tvivl om betydningen af små og mellemstore virksomheder, SMV’er.

 

”99 pct. af alle virksomheder er en SMV, og de beskæftiger 65 pct. af alle, der arbejder i Danmark,” siger erhvervsminister Brian Mikkelsen til kameraet.

 

SMVdanmarks direktør, Ane Buch, forklarer i videoen, hvorfor Håndværksrådet skiftede navn til SMVdanmark, og hvad hovederhvervsorganisationen SMVdanmark kæmper for og imod.

 

SMVdanmark repræsenterer 18.000 SMV’er og kæmper blandt andet for begavede digitale løsninger, SMV-venlige udbud og mere attraktive erhvervsuddannelser.

 

 

Connie Mikkelsen er bestyrelsesformand for brancheorganisationen dofk, Danske frisører og kosmetikere, der er medlem af SMVdanmark.

SMVdanmark skaber ørenlyd overfor politikerne

Den 25. oktober 2017 skiftede Håndværksrådet navn til SMVdanmark – det nye Håndværksråd. SMVdanmarks bestyrelsesformand, Niels Techen, forklarer i denne video, hvem SMVdanmark er, og hvorfor det er nødvendigt med et navneskifte.

 

”Hvis der ikke er en erhvervsorganisation som SMVdanmark, så er der en stor risiko for, at SMV’erne bliver klemt og glemt,” siger SMVdanmarks bestyrelsesformand Niels Techen.

 

Connie Mikkelsen er bestyrelsesformand for brancheorganisationen dofk, Danske frisører og kosmetikere, der er medlem af SMVdanmark. Hun fortæller, hvilke udfordringer hendes medlemsvirksomheder kæmper med, og hvordan man kan bruge SMVdanmark til at få ørenlyd overfor politikerne.

 

”Der er brug for en bred og stor organisation til at varetage alle SMV’ernes interesser,” udtaler Mads Strøger Rasmussen om Håndværksrådets navneskifte til SMVdanmark.

SMVdanmark oversætter SMV’ernes behov til politikerne

”Der er brug for en bred og stor organisation til at varetage alle SMV’ernes interesser,” udtaler Mads Strøger Rasmussen om Håndværksrådets navneskifte til SMVdanmark. I videoen forklarer SMVdanmarks bestyrelsesformand, Niels Techen, desuden, hvorfor det er nødvendigt med en hovederhvervsorganisation, der udelukkende repræsenterer SMV’er.

 

Mads Strøger Rasmussen er direktør i Odin maskinfabrik og medlem af Arbejdsgiverne, som er en af SMVdanmarks 23 brancheorganisationer. SMVdanmark repræsenterer 18.000 små og mellemstore virksomheder.

 

Direktør Mads Strøger Rasmussen har blandt andet brugt SMVdanmark til at få bragt en sag om folkeskoleelevers manglende udfoldelsesmuligheder, når de er i erhvervspraktik, op på politisk hold.

 

Den 25. oktober 2017 skiftede Håndværksrådet navn til SMVdanmark – det nye Håndværksråd.