Nyhedsbreve
Nyhedsbreve

Samtykke til behandling af personoplysninger

Tilmelding til nyhedsbreve

 

I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, skal du kun oplyse e-mail-adresse og evt. navn, samt hvilke kategorier af nyheder du ønsker at abonnere på. 


Efter tilmeldingen bruger vi din e-mail adresse til udsendelsen af elektronisk post, som indeholder nyheder indenfor de valgte interessefelter, information om rabataftaler samt andet markedsføringsmateriale. Frekvensen af udsendelser varierer afhængigt af kategorien, fra ca. ugentligt til månedligt eller lavere.


Din e-mailadresse vil i forbindelse med udsendelsen blive videregivet til den underleverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene, f.eks. anvender vi Hostnordic eller Sendgrid til udsendelse af nyhedsbreve.


Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.


De oplysninger vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene bruger vi til at forbedre vores service, og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.


Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert i henhold til Persondatalovgivningen. 


Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene, som du modtager fra os. 


Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, fjerner vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af den specifikke kategori af materiale.


Vi kan fra andre sammenhænge, f.eks. medlemskab eller køb, have dine oplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve.


Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre dem ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os.


Du kan kontakte os som dataansvarlige på e-mail gdpr@smvdanmark.dk eller telefon: +45 3393 2000.


Dine oplysningerne videregives ikke til andre personer i virksomheden, end de der skal arbejde med dine oplysninger.


Du har altid ret til at få indsigt i og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger eller begrænsning af behandlingen af dem, eller til at gøre indsigelse mod behandling, medmindre der er hjemmel til andet.


Du har ret til at klage til www.datatilsynet.dk.


Vi henviser i øvrigt til vores Cookie- og Privatlivspolitik, som er tilgængelige her på hjemmesiden.