Mød SMV-eksperterne
Mød SMV-eksperterne

Har du brug for en SMV-ekspert?

Ingen kender Danmarks små og mellemstore virksomheder lige så godt, som vi gør i SMVdanmark. Savner du en dygtig debattør til Folkemødet, så stiller vi meget gerne op.

 

  • Del:

Du kan læse mere om vores SMV-eksperter nedenfor:

 

Ane Buch, adm. direktør

Ane Buch har de seneste otte år stået i spidsen for SMV’ernes hovederhvervsorganisation, SMVdanmark. Ane har et indgående kendskab til SMV’ernes udviklingsbetingelser og har gennem mange år arbejdet for bedre vilkår for at opstarte og udvikle små og mellemstore virksomheder.

 

Kontakt

Mobil: 40 53 11 53

Mail:  buch@SMVdanmark.dk

Jakob Brandt, vicedirektør

Jakob Brandt har ansvaret for SMVdanmarks politiske arbejde og er de små og mellemstore virksomheders stemme i den offentlige debat. Han står i spidsen for arbejdet med at samle flere små og mellemstore virksomheder og organisationer under SMVdanmarks paraply.

 

Kontakt

Mobil: 24 25 27 27

Mail:  brandt@SMVdanmark.dk

Frederik Faurby, kommunikationschef

Frederik Faurby stiller gerne op til en debat om generel erhvervspolitik. Du kan også invitere ham, hvis du har brug for indsigt i, hvordan SMVdanmark samarbejder med pressen, SMVdanmarks medlemskommunikation og meget andet.

 

Kontakt

Mobil: 51 34 43 77

Mail:  faurby@SMVdanmark.dk

Jens Kvorning, Internationaliseringschef

Jens Kvorning har det overordnede ansvar for SMVdanmarks internationaliseringsaktiviteter og eksportpolitiske arbejde. Jens debatterer gerne eksportfremme, globalisering og giver sit syn på, hvordan vi kan styrke danske SMV’ers muligheder for internationalisering.

 

Kontakt

Mobil: 30 59 06 86

Mail: kvorning@SMVdanmark.dk

Dorte Kulle, chefkonsulent

Dorte Kulles fagområde spænder bredt. Hun er SMVdanmarks uddannelsespolitiske medarbejder, men deltager også gerne i debatter om innovation og vækst i SMV’erne.

 

Kontakt:

Mobil: 22 17 47 17

Mail: kulle@SMVdanmark.dk

Lars Magnus Christensen, cheføkonom

Lars Magnus er SMVdanmarks talknuser. Han står bag SMVdanmarks analyser og undersøgelser. Han stiller meget gerne op til en debat om SMV’ernes syn på det erhvervspolitiske klima, lettelse af administrative byrder og generel SMV-politik.

 

Kontakt

Mobil: 41 27 28 38

Mail: christensen@SMVdanmark.dk

Henrik Lilja, energipolitisk konsulent

Henrik Lilja er energipolitisk konsulent i SMVdanmark.
Henriks spidskompetencer er på energiområdet og om SMV'ernes aktuelle digitaliserings og automatiserings udfordringer, ligesom han har gennemført en række projekter på integrationsområdet. Han stiller gerne op til debat.

 

Kontakt

Mobil: 60 88 89 64

Mail: lilja@SMVdanmark.dk

Thomas Birger Hansen, foreningskonsulent

Thomas Birger Hansen er bindeled mellem SMVdanmark og vores tværfaglige medlemsorganisationer i hele Danmark, Håndværker- og industriforeningerne. Han stiller gerne op til debat om, hvordan man udvikler og fremmer lokal erhvervspolitik.

 

Kontakt

Mobil: 24 41 51 40

Mail: hansen@SMVdanmark.dk

Heidi Juul Petersen, kommunikationskonsulent

Heidi står for en bred vifte af SMVdanmarks kommunikationsopgaver. Hun kender SMV’erne godt som målgruppe og ved, hvordan man bedst formidler komplekst indhold til de travle SMV’er. Hun stiller gerne op til en debat om de udfordringer og muligheder, man har som formidler, når man har SMV’erne som målgruppe.

 

Kontakt

Mobil: 26 88 90 86

Mail: juul@SMVdanmark.dk

 

Fandt du ikke lige den medarbejder, du søgte, så kontakt SMVdanmarks kommunikationschef Frederik Faurby på faurby@hvr.dk

 

Vi ses på Folkemødet!

Skal vi samarbejde?

 

BRUG SMVdanmark I DINE EVENTS!

Kontakt SMVdanmark, hvis du ønsker SMV'ernes synsvinkler og ideer med i en debat eller andre typer arrangementer.

 

Send mail til SMVdanmarks folkemødeansvarlige. 

Kontakt