Kom på AB 18 kursus hos SMVdanmark

Byggeriets standardkontrakter AB18 og Forenklet AB18 bruges til bygge- og anlægsopgaver, som udbydes fra 1. januar 2019. Kom på kursus hos SMVdanmark og få forklaret forskellene mellem ny og gammel AB, så du kan forstå og bruge de nye vilkår i praksis.

Tilmeld dig senest 3. november 2021

Der er mange vigtige regler, som man som byggevirksomhed nødvendigvis må kende, hvis man vil undgå problemer og tab. Kender du ikke AB 18, giver du tilbud uden at kende vilkårene!

SMVdanmarks jurister har deltaget i AB-udvalgsarbejdet og har derfor et indgående kendskab til reglerne. Kom på kursus hos SMVdanmark og få forklaret forskellene mellem ny og gammel AB, så du kan forstå og bruge de nye vilkår i praksis.

Hvornår & Hvor:
Onsdag den 10. november 2021 kl. 9–16.
Kurset afholdes i SMVdanmarks lokaler på Islands Brygge 26, 2300 København S.

Deltag fysisk eller online
Som noget nyt vil det også være muligt at deltage online. Som online deltager får man mulighed for at deltage og stille spørgsmål fuldstændig som, hvis man var til stede. Ved tilmeldingen bedes man angive, hvorvidt man deltager fysisk eller online. Man vil ved online deltagelse få tilsendt kursusmateriale og link til deltagelse inden kursusdagen.

Der er et max. deltagerantal på 20 deltagere for fysisk fremmøde.

Pris:
Prisen pr. deltager er kr. 1.995 + moms for medlemmer af SMVdanmark og kr. 2.995 + moms for deltagere, der ikke er medlemmer af SMVdanmark. Prisen er inkl. undervisningsmateriale og forplejning ved fysisk fremmøde.

Tilmelding sker via nedenstående tilmeldingsformular.
Sidste frist for tilmelding er onsdag d. 3. november.Jeppe Rosenmejer

Chefjurist, cand.jur., LL.M.

tlf +45 32 63 03 11 Læs mere om Jeppe Rosenmejer
An error has occured. See log for information.