Tag på virtuel rejse til Holland med Kronprinsen

Fra 1. november - 3. november 2020 kan du komme med Kronprinsen på officielt eksport fremstød til Holland - det første rent virtuelle af slagsen.

Kronprinsen står i spidsen for eksportfremstød i Holland

Nordmænd og svenskere er vores broderfolk, men hollændere er måske dem, der slægter os mest på i tankegang, som handelsfolk. I hvert fald skal vi stå tidligt op for at slå de hollandske handelstalenter og derfor er det også et marked, som det er godt at prøve sig selv af på. Man føler sig hjemme blandt hollænderne, der er tre gange flere end vi og som derfor i endnu højere grad end svenskerne er vores storebrødre. Men Danmark er større i areal og vi har langt flere bakker og mere kystareal......

Holland er det tættest befolkede land i Europa og netop derfor skal deres primære energikilde, som er naturgas fra Nordsøen, der er ved at slippe op og andre fossile brændstoffer erstattes af fjernvarme og vedvarende energi som vind, biogas og biomasse. Her kan hollænderne skyde genvej ved at bruge de danske erfaringer på både fjernvarme og vedvarende energi.

Deltag sammen med Kronprinsen fra dit eget kontor - og spar rejseomkostningerne

At vise hollænderne genvejen, er formålet med at tage med Kronprins Frederik med på det officielle fremstød til Holland d. 1. – 3. november - det første rent virtuelle. Du skal ikke have udgifter til rejse og ophold, men kan sidde på dit kontor eller i din dagligstue og være i direkte kontakt med Kronprinsen og nogle af de mest vidende eksperter på området. Derudover vil du få møder med mulige kundeemner eller partnere. For 5.000 kr får du en unik oplevelse, så hvis du arbejder med fjernvarme eller vedvarende energi skal du læse vedlagte invitation fra den danske ambassade i Haag og de fem arrangører, heriblandt SMVdanmark. Vi vil hjælpe dig med at få en spændende og frugtbar oplevelse uden risiko for Corona og til en billig penge.

Ønsker du at deltage?

Download invitationen og se hvordan du tilmelder dig

Jens Kvorning

Internationaliseringschef

mobil +45 30 59 06 86 tlf +45 32 63 03 17 Læs mere om Jens Kvorning