Corona-hjælp: Gratis opstart på medlemskab

Meld dit firma ind i SMVdanmark nu - og støt kampen for Corona-hjælp til selvstændige, små og mellemstore virksomheder. Det er gratis indtil 1. september - og der er ingen krav om forlængelse.

Støt SMVdanmarks kamp for bedre vilkår og mere hjælp

SMVdanmark er den eneste hovederhvervsorganisation, der udelukkende kæmper for bedre vilkår for Danmarks SMV'er - lige fra den solo-selvstændige over små firmaer og erhvervsdrivende til mindre virksomheder.

Under Corona-krisen er vi i direkte dialog med regeringen og det offentlige Danmark om tiltag, som hjælper de tusindevis af selvstændige, små og mellemstore virksomheder. De udgør nemlig 99% af alle virksomheder i Danmark - og er rygraden i dansk erhvervsliv. 

Gratis medlemskab frem til 1. september

Indmeld dit firma i dag - det tager kun et øjeblik - og få fuld adgang til hjælp online i morgen!
Indmelding

Gratis adgang til nyheder, hjælp online, rabatter og meget mere

Som medlem af SMVdanmark bliver du løbende opdateret på den seneste Corona-udvikling, på de nye politiske tiltag og retningslinjer for at få glæde af nye hjælpepakker. Lige nu kan du melde dig gratis ind - og først betale for medlemskab efter 1. september. Det giver dig også adgang til alle vores kontante fordele og rabatter. 

Har du brug adgang til individuel medlemsservice, bl.a. juridisk hjælp og telefonisk hotline, skal du vælge betalt medlemskab. Det koster fra kr. 159,- per måned.   

Læs mere om fuldt medlemskab her

Ramt af COVID-19? Lån penge med statsgaranti!

Hos SMVerhvervslån kan dit firma få et Corona-lån med statsgaranti. Til fast rente og på fair vilkår. Med eller uden afdrag. Ansøg i dag og få svar i morgen!
Læs mere her

Nyhedsbreve fra SMVdanmark

Du kan gratis abonnere på nyheder fra SMVdanmark. Vi udsender ugentlige nyhedsbreve, aktuelle pressemeddelelser samt månedlige nyhedsbreve med foreningsnyheder - både lokale og landsdækkende.
Tilmeld nyhedsbrev