Valget er på vej: 5 skarpe SMV-spørgsmål til Dansk Folkeparti

SMVdanmark har stillet alle folketingets erhvervsordførere fem spørgsmål på vegne af SMV’erne. Her kan du se, hvad Dansk Folkepartis erhvervsordfører svarer.

Der skal være folketingsvalg inden den 17. juni 2019, men hvor skal man sætte sit kryds, hvis man vil have en politik, der tager hensyn til små og mellemstore virksomheder, SMV’er?

SMVdanmark har spurgt medlemmerne, om de kunne tænke sig at stille et spørgsmål til politikerne inden valget. Og vi har fået mange gode spørgsmål fra SMV’erne.

Vi har derfor taget rundt til folketingspartiernes erhvervsordførere for at høre, hvad de svarer på SMV'ernes spørgsmål.

 

De fem spørgsmål er:

1) Hvordan vil I lette de administrative byrder for SMV’er? 
Spørger Laila Støve, Salon Laila, Galten

2) Hvordan vil I få flere unge til at vælge en erhvervsuddannelse?
Spørger Frederik Kyed, Kyedbyg A/S, Tikøb
 
3) Hvordan vil I sikre tilstrækkelig arbejdskraft i fremtiden?
Spørger René Kok, Ossi Connectors A/S, Maribo

4) Vil I sænke virksomhedsskatten for SMV’er?
Spørger Lars Antonsen, Dalsgaard Autoteknik Aps., Tjele

5) Hvad vil I gøre for at bekæmpe unfair konkurrence?
Spørger Christina Kristensen, Malerfirmaet Nordkysten, Helsingør

Klik på filmen ovenfor og hør, hvad Dansk Folkepartis erhvervsordfører Hans Kristian Skibby svarer på SMV’ernes 5 spørgsmål.

 

Hvad mener de andre partier?

Kunne du tænke dig at høre, hvad de andre partier svarer på SMV’ernes fem spørgsmål, så følg med i vores valgkampagne her på SMVdanmark.dk.

SMVdanmark er de små og mellemstore virksomheders politiske vagthund. SMV’erne udgør hele 99 pct. af alle virksomheder, og det er SMV’erne, der tager de fleste lærlinge og skaber lokale arbejdspladser. Derfor er det også vigtigt, at de ikke bliver glemt på Christiansborg, når politikerne udformer erhvervspolitik.

Se flere valgvideoer her

 

Læs også

SMVdanmarks politiske arbejde