‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

Aktuelt for SMV'er

OBS: Fristen du IKKE må misse. Især hvis du har coronalån!

billede

Få styr på moms op til fristen 1. september

Næsten en halv million virksomheder skal indberette moms senest 1. september - denne gang både virksomheder med halvårsfrist og kvartalsfrist.

 

Vi opfordrer til, at du er ekstra opmærksom på fristen denne gang. Især hvis du er blandt de ca. 14.000 virksomheder, der betaler af på et coronalån hos Skattestyrelsen. I så fald kan en forsinket momsindberetning betyde, at styrelsen indkræver hele beløbet tilbage på én gang.

 

Desuden var der driftsforstyrrelser hos NemID i slutningen af juni, der betød, at Skattestyrelsens systemer blev så belastede, at mange ikke nåede at lave indberetning til tiden. Hvis det sker igen, kan virksomheden få problemer.

 

Du kan få hjælp til gode momsvaner, til at undgå typiske fejl, og til indberetningen...

Læs mere og få hjælp af SKAT
 

SMVdanmark har fingeren på pulsen i den politiske arena: Følg vores analyser - og gør din indflydelse gældende i vores analysepanel.

 
billede

Temaanalyser

Konkursbølge tager tilløb i udvalgte brancher

Juni måned byder på et højt antal konkurser. Særligt de brancher hvor virksomhederne i høj grad har optaget coronalån, har flere virksomheder være nødsaget til at dreje nøglen om.
Læs mere
billede

Analyser

Bliv medlem af analysepanelet og gør din indflydelse gældende

Gør din indflydelse gældende og deltag i vores analysepanel. SMVdanmarks analysepanel er din mulighed for at være med til at påvirke vores politiske dagsorden på vegne af de små og mellemstore virksom...
Læs mere
billede

Analyser

Konjunkturanalyse

SMVdanmarks konjunkturanalyse giver et indblik i de små og mellemstore virksomheders nuværende situation. Figurerne opdateres én gang i kvartalet. Medlemsvirksomhederne repræsenterer både traditionell...
Læs mere
 

Uddannelseskonference 2022: Flere faglærte og bedre erhvervsuddannelser

billede

SMVdanmarks uddannelsesdag 6/10 2022

At rekruttere og fastholde dygtige medarbejdere – særligt faglærte – bliver ofte nævnt som én af de største udfordringer for dansk erhvervsliv.

SMVdanmark byder velkommen til en dag med fokus på, hvordan vi får bedre erhvervsuddannelser, og hvordan man som virksomhed kan arbejde med kvalitet og rekruttering lokalt.

 

Programmet indeholder inspirerende oplæg og mulighed for at netværke og vidensdele med andre små- og mellemstore virksomheder.

 

Mød blandt andet:

  • Grundfos
  • Den erhvervsskole i Danmark, der får den bedste karakter fra erhvervslivet
  • Et projekt omkring bæredygtighed i erhvervsuddannelserne
  • Rollemodelindsatsen for flere faglærte.

Tilmeld dig herunder - og  kom til Odense den 6. oktober og bliv inspireret.

Læs mere og tilmeld dig her
 
billede

Vil du dele din faglige viden med domstolene?

Har du en god, faglig viden på dit felt, og har du lyst til at præge domstolenes afgørelse på det område?

 

Domstolsstyrelsen søger lige nu sagkyndige, som – naturligvis mod betaling - kan bidrage til at sikre kvaliteten af afgørelser i det, der hedder småsager ved domstolene. Her kan dommeren have brug for fagfolk, der kan vurdere, om et stykke arbejde er udført fagligt korrekt, fx om en reparation er lavet godt nok.

 

Småsagsprocessen er en særlig forenklet retssagsprocedure, der finder anvendelse i civile retssager om mindre krav.

 

Ønsker du at blive sagkyndig, kan du ansøge via opslaget ”Sagkyndige til småsagsprocessen ved domstolene i Danmark” under ledige stillinger på domstol.dk:  Ansøgningsfristen udløber den 6. september 2022.

 

Læs mere om beskikkede sagkyndige her
 

Skal du på messe i England? Eller skal din servicevogn til Norge?

billede

Med et ATA-Carnet kan du spare både tid og penge ved grænsen

Skal du midlertidigt til et land udenfor EU med varer, værktøj eller udstyr, kan du med fordel gøre brug af et ATA-Carnet.  Via et internationalt samarbejde kan du, med et ATA-Carnet som dit varepas, let og enkelt få dine vareprøver eller udstyr i forbindelse med messer, varedemonstrationer eller byggeopgaver over grænserne told- og afgiftsfrit.

 

Hurtig ekspedition fra 3 kontorer

SMVdanmarks ATA-afdeling er repræsenteret i København, Herning og Hirtshals, så du nemt og enkelt kan få ekspederet dit ATA-Carnet - og for det meste kan vi levere fra dag til dag.
Alle virksomheder kan blive oprettet og bestille ATA-Carneter på vores eksportportal - men som medlem af SMVdanmark får du 50% rabat.

 

Du kan læse mere og blive oprettet på SMVdanmarks eksportportal via linket herunder - eller du kan ringe til Lotte Dehli på 32 63 03 48 hvis du har spørgsmål om ATA-Carneter. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Læs mere og bliv oprettet her
 

Eksklusivt for SMVdanmarks medlemmer:

Er du opdateret på SMVdanmarks medlemsfordele?

billede

Ved du fx, at SMV-medlemmer kan få 15% rabat på Workfeeds smarte vagtplan-app, der kan tale med dit lønsystem.?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk