Bliv en bedre underviser

Kunne du blive endnu bedre til at lære fra dig? Givetvis - og to intense kursusdage kan være givet godt ud hvis du vil forbedre din undervisningsteknikker.

Lær at lære fra dig så det virker

At planlægge og gennemføre god og kvalificeret undervisning kræver hverken is i maven eller nerver af stål, men det kræver kendskab til en række konkrete værktøjer og undervisningsteknikker. En solid faglig viden er et godt udgangspunkt for dig, som skal undervise, men det er ikke altid nok. God undervisning kræver også, at du kan ramme dine deltageres vidensbehov og motivere dem til læring. På dette kursus i undervisningsteknik lærer du hvordan du kan fange dine deltageres opmærksomhed – og holde den, og  hvordan du kan gøre dig forståelig, også selv om stoffet er komplekst.

Inspirerende og relevant undervisning er de fleste underviseres ambition, men desværre er udfaldet ofte langt fra målet. Ikke fordi viljen mangler, men fordi mange ikke ved hvordan man gør. Dette kursus i undervisningsteknik er skræddersyet til dig, som ønsker at skabe levende undervisning med læreprocessen i centrum, og være i stand til at nyde det. Det skal være sjovt at undervise!

Kursets formål er, at give deltagerne kendskab til værktøjer i moderne undervisningsteknik, samt at forbedre og effektivisere deltagernes egen undervisningsteknik ved hjælp af træning og konstruktiv feedback. Alle deltagere vil derfor i løbet af dette kursus få mulighed for selv at holde et kort oplæg, som vil blive videofilmet og kommenteret af underviseren og de øvrige deltagere.

Smagsprøve på kursus i at blive bedre underviser

Kursus i undervisningsteknik: Bliv en bedre underviser - Line Sander

Bliv klogere på

Hvad skal der til, for at voksne kan og vil lære?
Definer formålet – planlægningens vigtigste grundsten
Find dine deltageres vidensbehov med kompetencemodellen
Modstand mod læring
Motivation – skab energi til læring
Håndtering af “besværlige” kursister
Forståelsesværktøjer – vejen til flere aha-oplevelser
Kom ud over rampen – præsentationsteknik der virker
Retorik og kropssprog

Værd at vide

Målgruppe for kurset

Alle ledere og medarbejdere, der varetager formidlings- og undervisningsopgaver som et led i deres hverdag og som ønsker at udvikle og forbedre egen undervisningsteknik.

Varighed

2 dage eksternat - typisk kl. 9-16.

Steder og datoer

Kurset afholdes løbende i Lyngby og Århus. Datoer fremgår på tilmeldingssiden.

Normalpris

Pris per deltager fra virksomheder uden SMVdanmark medlemskab:

kr. 6.960,-

SMV-pris

Pris per deltager fra virksomheder, der er medlem af SMVdanmark:

kr. 5.200,-