Værdibaseret salg

Gennemgang af alle faser i et godt salg - fra åbning af dialogen til afslutning. Skab mere værdi for både dine kunder og dine kollegaer og få værktøjer til at sælge idéer og præsentationer.

Masser af kunder? Brug kurset til at finde de allerbedste

Hvilken slags sælger er du: Taler du meget om egne fortræffeligheder - eller hjælper du kunden? Har du en fast struktur - eller tager du den på charmen? Får du mange indvendinger - eller er dine kunder lang tid om at træffe en beslutning? Har I konkurrenter, der er dårligere end jer, men som sælger bedre? 

Hvis du kan kende en eller flere af ovenstående ting, så er kursus i værdibaseret salg relevant for dig. Og ønsker du at lære kommunikationsmæssige tips og tricks, som hjælper dine kunder med at træffe beslutning, så tilmeld dig dette kursus.

Det får du også ud af kurset

På dette intensive kursus får du en række værktøjer, der hjælper dig med at blive bedre til at nå ambitiøse salgsmålsætninger. Du får en opskrift til at planlægge dine salgssucceser. Vi har primært fokus på salgssamtalen, og vi har en praktisk tilgang, der relateres til deltagernes hverdag. Du vil straks efter kurset kunne evaluere dig selv og få en forståelse for årsagen til, at du lykkes - eller får afslag. Vi gennemgår alle salgets faser fra åbning af dialogen til afslutning. Du får mulighed for at skabe mere værdi for både dine kunder og dine kolleger, og værktøjerne kan med fordel bruges i også at sælge idéer og forslag.

Bliv klogere på

Forberedelse – vejen til ordre
Planlæg succes
Samtalens faser
Kontaktfasen
Kundens verden
Din løsning og din verden
Spørgeteknik
Argumentationsteknikker
Behandling og håndtering af indvendinger
Afslutning, luk salget
Salgspsykologi

Værd at vide

Målgruppe for kurset

Til alle, som gerne vil blive bedre til at sælge produkter og budskaber - samtidigt med at skabe bedre relationer og dermed vinde kundernes tillid på den korte og lange bane.

Varighed

Kurset gennemføres over 1+1 dag, eksternat. Det kan afholdes for kun din virksomhed, både i udvidet version over 2 dage internat og på engelsk.

Steder og datoer

Kurset afholdes løbende i Lyngby og Århus. Datoer fremgår på tilmeldingssiden.

Normalpris

Pris per deltager fra virksomheder uden SMVdanmark medlemskab:

kr. 6.600,-

SMV-pris

Pris per deltager fra virksomheder, der er medlem af SMVdanmark. Tilmeld med koden "SMV" og få 30 % rabat på normalpris (kr. 6.600):

kr. 5.200,-