Birdie & SIRÈNE: Et oplæg om iværksætteri og immaterielle rettigheder

Kom til Gå-hjem møde 26/9 hos SMVdanmark om iværksætteri og immaterielle rettigheder og hør grundlæggerne af Birdie og SIRÈNE fortælle om deres rejse fra idé til forretning. Hør fx historien om hvorfor Birdie ikke måtte hedde Canairi og om hvordan SIRÈNE inden produktlancering har skaffet over 2.000 frivillige personer til deres community af Runners, der står klar til at rykke ud og hjælpe.

Birdie og SIRÈNE - om iværksætteri og immaterielle rettigheder. Gå hjem møde med oplæg, netværk og lækre hotdogs

26. september 2023 | SMVdanmark, Islands Brygge 26, 2300 København S, kl.16.00 - 19.30.

De er unge. De står bag innovative produkter, der gør en forskel og som har stort internationalt potentiale. De brænder for deres idéer, og så giver de gerne inspiration og gode råd til dig, der også har iværksætterdrømme.

Mød iværksætterne bag Birdie og SIRÈNE, der deler ud af deres erfaringer, bump på vejen, succeser, held, dygtighed og kunsten at aktivere brugerne af deres produkter.

Birdie er skabt som en synlig løsning på et usynligt problem:

"Vi tilbringer størstedelen af vores liv indendørs i dårligt indeklima. Det er et stort, men også et usynligt problem, som kalder på en synlig løsning," fortæller Hans Augustenborg, der satte sig for at finde en løsning. Den viste sig at ligge et sted midt imellem kulminedrift og intuitivt design. Efter idéen var født, ringede Hans straks til sin gode ven Andreas Kofoed Sørensen og spurgte, om han ville være med til at udvikle et produkt som kunne hjælpe folk med at lufte ud. Andreas var klar og de to venner gik i gang med at føre idéen ud i livet.

Sådan begyndte Birdie, historien om den lille væghængte, gule fugl, der måler CO2-indholdet i boligen, på kontoret eller i undervisningslokalet. 

SIRÈNE har en klar mission: Det skal være trygt for alle at færdes overalt. Også alene.

De fire kvindelige iværksætter, Camilla Højberg Pedersen, Caroline Louise Lilleør, Kristine Skovgaard og Camilla Dalsgaard Sonne, der står bag overfaldsalarmen SIRÈNE, har alle oplevet at blive antastet enten i nattelivet eller i offentlig transport. De har også mærket utrygheden ved at færdes alene fx på vej hjem fra byen.  Overgreb og utryghed er desværre et stort problem i samfundet, især for unge kvinder. Gennem målrettet brug af sociale medier og traditionelle medier har SIRÈNE allerede inden produktlancering sat spot på dette forhold.

Inspirerende oplæg: Kom til Gå-hjem møde hos SMVdanmark om iværksætteri og immaterielle rettigheder og hør grundlæggerne af Birdie og SIRÈNE fortælle om deres rejse fra idé til forretning. Hør fx historien om hvorfor Birdie ikke måtte hedde Canairi og om hvordan SIRÈNE inden produktlancering har skaffet over 2.000 frivillige personer til deres community af Runners, der står klar til at rykker ud og hjælpe.

Erfarne eksperter i patent- og varemærkeret fra IPR-virksomheden Chas. Hude fortæller om hvilken betydning patenter og varemærker spiller, når man vil sikre sig sine rettigheder som virksomhed - stor som lille, veletableret som nystartet.

Meddethele.dk sørger for, du går hverken sulten eller tørstig derfra med deres udvalg af lækre hotdogs, sandwich, fadøl, vand og naturligvis Cocio. Og der vil være masser af tid til at netværke med de andre iværksættere og virksomhedsejere.

Vi byder sammen med Chas. Hude på inspirerende fyraftensoplæg, lækre forfriskninger og networking i SMVhuset på Islands Brygge den 26. september 2023 kl. 16.00 - 19.30. Vi ses.

Oplægsholdere
Iværksætterne Hans Augustenborg og Andreas Kofod, som har grundlagt Birdie.
Iværksætterne bag SIRÈNE.
Patentrådgiver Bianca Bothmann, Chas. Hude
Varemærkerådgiver Alexander Gantzler Døssing, Chas. Hude

Program og tilmelding
Kl. 16.00 - 16.30: Registrering, netværk og kaffe
Kl. 16.30: Velkomst ved SMVdanmark
Kl. 16.40 - 17:20: Birdie: Fuglen der ikke måtte hedde Canarie  
Pause / netværk
Kl. 17.40 - 18.20: SIRÈNE: En tryghedsskabende alarm, der er forbundet til et community af Runners, klar til at hjælpe.
Kl. 18.20 - 18.40: Beskyt din virksomhed med immaterielle rettigheder
Kl. 18.40 - 19.40: Netværk og forfriskninger

TILMELD dig her

Tilmelding

Eventet er gratis og du er velkommen til at tage en med fra dit netværk. Du kan tilmelde jer begge her eller blot videresende linket.

Tilmelding

Lasse Bernhard Hartmann

Chefkonsulent

mobil +45 61 96 39 86 tlf +45 33 93 20 00 Læs mere om Lasse Bernhard Hartmann