Bogholderi for begyndere - nyt kursus i april

Her er dit kursus, hvis du er ny inden for bogholderi - eller har brug for en genopfriskning. Perfekt for dig, der ikke har en uddannelse inden for økonomi.

Bliv klædt på til at forstå bogholderi - hele vejen fra bilag til færdigt regnskab

Er du den, der sidder med opgaver, der har med bogholderi at gøre, men savner du de faglige forudsætninger for at udføre dem optimalt? Kurset her giver dig chancen for at få styr på – eller måske genopfrisket – debet og kredit én gang for alle.

Alle de grundlæggende forhold i bogholderiet bliver behandlet. Regnskabets hoveddele (resultatopgørelse og balance), kontoplanens opbygning, kontering i debet og kredit, daglig bogføring, afstemning af kasse og bank, moms, løn og skat m.m.

Kurset giver dig forståelse for, hvordan bogholderiet fungerer. Uanset hvilket bogføringssystem, du benytter, så bygger alle systemer på det dobbelte bogholderis princip. Det vil sige, at kurset er uafhængigt af de forskellige økonomisystemer. Du kommer hele vejen igennem borføringen fra ”bilag til færdigt regnskab” på en pædagogisk måde.

Stor ros! Sanne er super god til at forklare, tegne og fortælle, så alle har en chance for at følge med! Alt i alt var fint et rigtig fint kursus, med mega god service!! Jeg fik lige opfrisket det grundlæggende - haft det på handelsskolen for mange år siden, så det var gemt godt væk! Tusinde tak for et par gode, lærerige og hyggelige dage!

Betina Nielsen

Bliv klogere på

Forstå sammenhængen mellem bogholderiet og regnskabet
Kontoplan – rygraden i bogholderi
Debet og kredit – omkostninger og indtægter – aktiver og passiver
Finansbogholderi/hovedbog – debitorer/kreditorer
Bogføring af daglige posteringer
Afstemning og kontrol af kasse og bank
Omkostninger vs. investeringer
Bogføre løn, skat og ATP

Værd at vide

Målgruppe for kurset

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at forstå bogholderiet og dets arbejdsgange, men som ingen eller kun ringe erfaring har med bogholderi – eller som har behov for opfriskning af tidligere viden.

Varighed

2 dage eksternat - typisk kl. 9-16.

Steder og datoer

Kurset afholdes løbende i København og Århus. Datoer fremgår på tilmeldingssiden.

Normalpris

Pris per deltager fra virksomheder uden SMVdanmark medlemskab:

kr. 6.960,-

SMV-pris

Pris per deltager fra virksomheder, der er medlem af SMVdanmark:

kr. 5.200,-