Få gratis eksperthjælp med eProtect hos Tryg

De cyberkriminelle udnytter COVID-19 situationen i Danmark. Derfor kan virksomheder med op til 20 ansatte få Trygs' cyberforsikring eProtect gratis t.o.m. 15. juli 2020.

Er du sikret ved virus- og hackerangreb?

Hver dag udsættes virksomheder for cyberangreb. Det kan koste dyrt - både tabt omsætning og omkostningen til at få en it-eksperts hjælp til at få det hele til at fungere igen. Hvad vil det fx betyde for din virksomhed, hvis jeres it-systemer eller hjemmeside er nede i en periode? Eller kundebasen er blevet hacket?

Med cyberforsikringen eProtect har du mulighed for at få hjælp til det hele – og lige nu kan din virksomhed få forsikringen gratis t.o.m. 15. juli 2020 med en dækning på op til 1 mio. kr.

Hvad dækker eProtect forsikringen?

Forsikringen begrænser skaden af de hacker- og virusangreb, der lykkes. Du får 24/7 adgang til et professionelt it-netværk, der hjælper med at stoppe angrebet, så det ikke spreder sig til andre virksomheder fx gennem leverandører eller samarbejdspartnere.
Forsikringen hjælper hurtigt din virksomhed tilbage til driften ved at stoppe angrebet, genetablere data og dække driftstab for den enkelte ramte virksomhed.
Forsikringen giver også assistance til at begrænse de økonomiske skader efter tyveri eller misbrug af din virksomheds identitet.

Bestil din gratis version senest 15. juli 2020

Du kan læse mere om forsikringen - og bestille din gratis version her - hvis du har under 20 ansatte.

Se mere om SMVdanmarks aftale med Tryg her. Eller besøg Trygs hjemmeside her.