‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

Stor europæisk sejr i kampen for fair betalingsfrister

billede

Er det fair, at mange små og mellemstore virksomheder skal vente både 60, 90 og 120 dage for at få betaling for deres arbejde? At de små, på den måde, agerer gratis kassekredit for de store?

 

Og er det fair, at SMV'er skal afregne moms til staten, før de har fået betaling fra deres kunder?

 

Nej, det er naturligvis slet ikke fair! Derfor har vi i SMVdanmark længe kæmpet for at få indført et lovbestemt loft for betalingsfrister på max 30 dage.

 

Og denne uge kunne vi på SMV-holdet notere os en stor, europæisk sejr i den kamp!

Læs mere om vores sejr her...
 

Aktuelt

 
billede

Politik

Ros til ny ældrereform: Kan give bedre ældrepleje, mere fair vilkår for virksomheder og flere kvindelige iværksættere

SMVdanmark roser den nye ældrereform for at styrke det frie valg og skabe lige konkurrencebetingelser for private og offentlige plejeudbydere. Det vil give ældre borgere større indflydelse og bedre plejemuligheder. Samtidig kan reformen være med til ...
Læs mere
billede

Politik

Nødvendigt at fjerne studiepladser, men aftale kan puste til mangel på arbejdskraft

Der er nu politisk enighed om, hvordan 2.660 studiepladser på universiteterne skal fjernes. Erhvervsorganisationen SMVdanmark roser, at man fjerner studiepladser, hvor der er høj ledighed, men advarer også om, at aftalen kan føre til flere flaskehals...
Læs mere
 

Gratis fyraftensmøde om ESG 2. maj 2024 i København - eller online

billede

Ved du, hvordan ESG påvirker dig?

Find ud af det på SMVdanmarks fyraftensmøde, hvor du får brugbare tips og viden af eksperter - samt lidt lækkert til ganen.

 

Politisk konsulent, Jonas Bøssing Nielsen, fra SMVdanmark og Head of Business Growth, Mie Levi Fenger, fra virksomheden Valified, vil afmystificere emnet og gennemgå de regler, der er fastsat for de store virksomheder med fokus på, hvordan det vil påvirke dig.

Læs mere og tilmeld dig!
 

Uddannelse

Har du en dygtig lærling, der vil gøre en forskel for andre unge?

billede

Vejen til en erhvervsuddannelse

Året rundt tager rollemodellerne fra 'Vejen til en Erhvervsuddannelse' på skolebesøg og inspirerer unge med deres historier om, at vælge uddannelse med hjertet.

 

Og lige nu søger de nye rollemodeller til korpset. Interesseret i at høre mere? Ring eller sms til rekrutteringskoordinatoren Neel på 2510 3016. 

 

Se videoen her!
 

SMV'erne brillerer ved SKILLS 2024: 2 ud af 3 kommer fra en mindre virksomhed

billede

Danmarks dygtigste lærlinge inden for en lang række af fag har vist deres evner frem ved DM i Skills 2024. SMVdanmark er glad for at se den passion og den dedikation, som alle deltagerne har lagt i konkurrencen.
 

2 ud af 3 deltagere kommer i år fra en lille eller mellemstor virksomhed, og SMVdanmark er stolt over, at vores medlemmer er ægte talentfabrikker, der år efter år sender dygtige lærlinge afsted til DM i Skills.

Læs mere og se alle vinderne her
 

Eksport

Søg rådgivningstilskud på op til 150.000 via SMV:Eksport puljen

billede

Store eller små eksporteventyr er altid en mulighed. Er du nysgerrig på, om du ikke alligevel skulle prøve dit produkt af på de internationale markeder? Eller nysgerrig på, om din webshop måske også skulle kunne tiltrække nogle udenlandske kunder? Og sidst, men ikke mindst: Skal du træffe beslutningen om at gøre det?

 

SMV:Eksport puljen støtter din afklaring og giver indsigt omkring markeder og muligheder, samt mulighed for tilskud på op til dkr. 150.000,- til rådgivning igennem SMVdanmark.  Så måske er det nu, at vi to skal tale sammen? Mit navn er Robert, og jeg har hjulpet over 300 virksomheder igennem den første afklaring og de første skridt mod de internationale markeder og vores nærmeste nabolande. Ring til mig på +45 42 52 90 00.

 

Der er deadline for ansøgningerne den 27. maj 2024, og derfor anbefaler jeg at du ringer til mig snart, hvis du vil vide mere om dine muligheder. Sparring er naturligvis altid en del af SMVdanmarks tilbud til vores medlemmer, og hvis dit projekt kræver rådgivning, så finder vi også ud af det.

Læs mere om SMV:Eksport her
 

Gratis webinar om eksport

billede

Er du klar til eksport? Ellers kan du blive det, d. 3 maj kl. 10.00

Få en beslutningsramme, du kan arbejde med!

Vækst kan komme fra den eksport, du endnu ikke har. Men du skal være afklaret omkring mulighederne, så du som ejerleder eller leder kan træffe de rette beslutninger om markedsvalg, strategi og ikke mindst investering.

 

Bliv klogere på det hele på vores webinar 3. maj 2024 kl. 10.00. Webinaret er et samarbejde mellem SMVdanmark og Erhvervshusene.

Læs mere og tilmeld dig her!
 

SMVdanmark kan levere dit ATA-Carnet fra dag til dag

billede

Varmer du op til dit eksporteventyr, ved at vise din produktion i udlandet?

Så har du muligvis behov for et ATA-Carnet. Et ATA-Carnet er et fysisk "varepas", som anvendes når du fx skal på messe eller på anden måde fremvise dine varer i lande uden for EU.

 

ATA-Carnetet bevirker, at du sparer både tid og penge, når du midlertidigt eksporterer gods til lande uden for EU. Alle kan få lavet ATA-Carneter hos os, men hvis du er medlem af SMVdanmark, får du 50% rabat på prisen.

Læs mere om ATA-Carneter her
 
 

Eksklusivt for SMVdanmarks medlemmer

Oplev styrken ved SMVdanmarks netværksgrupper!

billede

SMVdanmarks netværksgrupper skaber en unik mulighed for, at du kan udvide dine forbindelser, dele viden og opbygge betydningsfulde relationer. Få adgang til et engageret fællesskab af selvstændige, der er klar til at støtte dig og din virksomheds udvikling.

Som selvstændig har man om nogen behov for at have et stærkt netværk i ryggen til at hjælpe og rådføre sig med om aktuelle udfordringer. Lad os være med til at guide dig mod yderligere succes med vidensdeling, nye perspektiver og ikke mindst spændende oplæg fra anerkendte erhvervsfolk.

Læs mere om vores netværksgrupper
 

Er du opdateret på SMVdanmarks medlemsfordele?

billede

Ved du fx, at SMV-medlemmer kan få 15% rabat på juridiske ydelser hos Advodan-kæden??

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk