Netværk for ejerledere

SMVdanmarks netværksgrupper for ejerledere henvender sig til den travle ejerleder, der sidder med en bred vifte af ansvarsområder.

Ansvarlig for netværkene:

Daniel Anker Knudsen

Netværkschef

mobil +45 54 55 12 75 tlf +45 33 93 20 00 Læs mere om Daniel Anker Knudsen

Chris Kristoffersen

Netværksrådgiver

mobil +45 54 34 05 50 tlf +45 33 93 20 00 Læs mere om Chris Kristoffersen

SMVdanmarks netværksgrupper henvender sig til den travle ejerleder, der sidder med en bred vifte af ansvarsområder.

I netværket kan du få sparring på aktuelle udfordringer, teste nye ideer og blive inspireret af andre medlemmers erfaringer.

Grupperne vil fra gang til gang aftale emner for kommende møder og drøfte, om der er behov for indlægsholdere, som har specifik viden eller erfaring inden for de aftalte emner.

Alle grupper bliver faciliteret af en professionel mødeleder, der har indgående indsigt i og erfaring med at drive egen virksomhed. Mødelederen varetager alt det praktiske i forbindelse med møder, så du som medlem blot skal møde op og tage værdi med derfra.

Grupperne har fem årlige møder. Fire heldagsmøder samt et årligt døgnmøde.

Vi tror på, at netværk er afgørende for at blive udfordret og udviklet som selvstændig. Derfor vil vi gerne være med til at udvikle dig og din virksomhed igennem vores grupper.

Er du interesseret i at høre mere og finde den gruppe, du passer ind i så ring 54 55 12 75

Facilitatorer

Annette Otto

Annette Otto

Annette har i hele sin karriere arbejdet i spændingsfeltet mellem organisation og mennesker og er grundlæggende overbevist om, at forretningsmæssige resultater, vækst og innovation drives af mennesker, og at mennesker drives af mening og retning. Denne overbevisning har været fundamentet i hendes lange direktions- og bestyrelseskarriere.

Annette har varetaget ledende stillinger og har succesfuldt drevet mange strategiske initiativer i virksomheder som Rockwool, Steff Houlberg, Velux, Telia, Coop og Atea. Ligesom hun sidder i en række bestyrelser i meget forskellige industrier. Annette har bidraget både under vækst, opkøb og fusion samt turn-around. Desuden har Annette sine egne virksomheder, hvor hun sidder som ejerleder samtidig med, at hun er en erfaren netværksleder.

Henrik Busch

Henrik Busch

Henrik har en lang karriere bag sig med stillinger som bl.a. CEO i Magasin du Nord, Kommerciel Direktør i Københavns Lufthavne og intet mindre end 60 bestyrelsesposter foruden hans egne virksomheder, hvor han sidder som ejerleder.

 

 

 

 

Henriks erfaring dækker bredt indenfor virksomhedsledelse, forretningsudvikling, salg, netværksfacilitering, bestyrelsesarbejde samt udvikling af virksomheder og ledere.

Bente Nørkjær Knap

Bente Nørkjær Knap

Bente er professionel netværker med stor erfaring indenfor kommunikation, ledelse, produktudvikling og iværksætteri.

Hun skaber forbindelser mellem mennesker, der fører til resultater og faciliterer netværk, så deltagerne profiterer af netværket. Hun har været mødeleder i flere netværk, siddet i bestyrelser og i advisory boards.

Bente har endvidere arbejdet som topchef i en række medievirksomheder og internationale organisationer gennem en væsentligt del af sin karriere, bl.a DR, TV 2, Ritzau og Great Greenland, hvor hun drevet store forandringsprojekter indenfor innovation, strategi, digitalisering samt produkt-og salgsudvikling.

Gratis webinarer til alle - og kontante fordele til medlemmer:

Gratis webinarer - tilmeld dig nu

Gratis webinarer - tilmeld dig nu

Få ny inspiration og viden. SMVdanmark præsenterer en række gratis webinarer - leveret direkte til d..

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Som medlem af SMVdanmark sparer du 50% på prisen på dit carnet!

Tilbud & rabatter

Tilbud & rabatter

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en lang række fordele og rabatter. Klik dig ind på fordel..