Netværk for ejerledere

SMVdanmarks netværksgrupper for ejerledere henvender sig til den travle ejerleder, der sidder med en bred vifte af ansvarsområder. Kontakt os ved at ringe til os på 54 55 12 75 eller ved at skrive til knudsen@smvdanmark.dk, hvis du vil høre mere om netværkene.

Hvad siger deltagerne?

 

Styrk din virksomhed med SMVdanmarks netværksgrupper!

Er du en travl ejerleder med mange ansvarsområder? I SMVdanmarks netværksgrupper kan du finde sparring på dine udfordringer, teste nye ideer og få inspiration fra ligesindede. Hver gruppe planlægger emner, overvejer gæsteindlægsholdere med ekspertise og ledes af en professionel mødeleder, der sørger for alt det praktiske.

Med fire heldagsmøder og et årligt døgnmøde, er der rig mulighed for at udvide horisonter og styrke din forretning. Vi tror på kraften i netværk og ønsker at støtte dig i din rejse som selvstændig.

Vil du vide mere? Ring 54 55 12 75 og find din ideelle gruppe.

Facilitatorer

Anette Otto

Annette har i hele sin karriere arbejdet i spændingsfeltet mellem organisation og mennesker og er grundlæggende overbevist om, at forretningsmæssige resultater, vækst og innovation drives af mennesker, og at mennesker drives af mening og retning. Denne overbevisning har været fundamentet i hendes lange direktions- og bestyrelseskarriere.

Annette har varetaget ledende stillinger og har succesfuldt drevet mange strategiske initiativer i virksomheder som Rockwool, Steff Houlberg, Velux, Telia, Coop og Atea. Ligesom hun sidder i en række bestyrelser i meget forskellige industrier. Annette har bidraget både under vækst, opkøb og fusion samt turn-around. Desuden har Annette sine egne virksomheder, hvor hun sidder som ejerleder samtidig med, at hun er en erfaren netværksleder.

Henrik Busch

Henrik har en lang karriere bag sig med stillinger som bl.a. CEO i Magasin du Nord, Kommerciel Direktør i Københavns Lufthavne og intet mindre end 60 bestyrelsesposter foruden hans egne virksomheder, hvor han sidder som ejerleder.

Henriks erfaring dækker bredt indenfor virksomhedsledelse, forretningsudvikling, salg, netværksfacilitering, bestyrelsesarbejde samt udvikling af virksomheder og ledere.

Bente Nørkjær Knap

Bente er professionel netværker med stor erfaring indenfor kommunikation, ledelse, produktudvikling og iværksætteri.

Hun skaber forbindelser mellem mennesker, der fører til resultater og faciliterer netværk, så deltagerne profiterer af netværket. Hun har været mødeleder i flere netværk, siddet i bestyrelser og i advisory boards.

Bente har endvidere arbejdet som topchef i en række medievirksomheder og internationale organisationer gennem en væsentligt del af sin karriere, bl.a DR, TV 2, Ritzau og Great Greenland, hvor hun drevet store forandringsprojekter indenfor innovation, strategi, digitalisering samt produkt-og salgsudvikling.

Ansvarlig for netværkene:

Daniel Anker Knudsen

Kommerciel chef

mobil +45 54 55 12 75 tlf +45 33 93 20 00 Læs mere om Daniel Anker Knudsen

Chris Kristoffersen

Netværksrådgiver

mobil +45 54 34 05 50 tlf +45 33 93 20 00 Læs mere om Chris Kristoffersen

Bine Bjerre Dalsgaard Larsen

Eventkoordinator

tlf +45 33 93 20 00 Læs mere om Bine Bjerre Dalsgaard Larsen

Cecilia Catharina Buchtrup Erichsen

Netværksrådgiver

tlf +45 61 96 39 98 Læs mere om Cecilia Catharina Buchtrup Erichsen

Gratis webinarer til alle - og kontante fordele til medlemmer:

Gratis webinarer - tilmeld dig nu

Gratis webinarer - tilmeld dig nu

Få ny inspiration og viden. SMVdanmark præsenterer en række gratis webinarer - leveret direkte til d..

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Som medlem af SMVdanmark sparer du 50% på prisen på dit carnet!

Tilbud & rabatter

Tilbud & rabatter

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en lang række fordele og rabatter. Klik dig ind på fordel..