Nyhedsbreve

SMVdanmark udgiver forskellige nyhedsbreve. Her kan du se hvilke - og abonnere på dem.

SMVdanmarks nyhedsbrev

SMVdanmarks nyhedsbrev udsendes hver anden torsdag og holder dig opdateret omkring aktuel erhvervspolitik og SMV-relevante aktiviteter. 

Abonnér

Navn:
E-mail*:

Læs tidligere udsendte nyhedsbreve her

Lokal Indflydelse

Lokal Indflydelse er et værktøj for SMVdanmarks medlemsvirksomheder og giver konkrete, praktiske informationer, der støtter drift og udvikling i virksomhederne.
Lokal Indflydelse er samtidig talerør for Danmarks håndværker- og industriforeninger - HIF’er - samt en kanal for information fra den enkelte medlemsforening til foreningens medlemmer. Du kan både tilmelde dig en landsdækkende udsending og en version med lokale nyheder for et lokalområde. 

Nyhedsbrev om medlemsfordele

Nyhedsbrev til medlemmer af SMVdanmark. 

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en række kontante medlemsfordele. Få information om fordelene og følg med når der er nyheder. Nyhedsbrevet udkommer 1-2 gange om måneden og sendes kun til medlemmer. Tilmelding kræver login. 

Tilmeld dig her.

Du kan oprette login ved at klikke på 'Opret bruger' i Login-boksen øverst til højre.

VIRKSOMME Kvinders nyhedsbrev

SMVdanmark udsender ti gange årligt et nyhedsbrev til virksomheder og selvstændige, der er medlem af SMVdanmark gennem VIRKSOMME Kvinder.

Du tilmelder dig her.

De Selvstændiges nyhedsbrev

Nyhedsbrev til direkte medlemmer af SMVdanmark. 

SMVdanmark udsender ti gange årligt et nyhedsbrev til sine direkte medlemmer, dvs. virksomheder, der ikke er medlem af SMVdanmark via en brancheorganisation eller en lokal arbejdsgiverorganisation, men gennem direkte medlemskab. - Tilmeld dig her