Nyhedsbreve

SMVdanmark udgiver forskellige nyhedsbreve. Her kan du se hvilke og abonnere på dem.

Du kan gratis abonnere på nyheder fra SMVdanmark.

Vi udsender et generelt SMV-nyhedsbrev hver anden torsdag samt månedlige nyhedsbreve med foreningsnyheder - både lokale og landsdækkende.

SMVdanmarks nyhedsbrev

SMVdanmarks nyhedsbrev udsendes hver anden torsdag og holder dig opdateret omkring aktuel erhvervspolitik og SMV-relevante aktiviteter. Her vil du også se omtaler af aktuelle tilbud til medlemmer af SMVdanmark.

Abonnér

Navn:
E-mail*:

Lokal Indflydelse

Lokal Indflydelse er et værktøj for SMVdanmarks medlemsvirksomheder og giver konkrete, praktiske informationer, der støtter drift og udvikling i virksomhederne.
Lokal Indflydelse er samtidig talerør for Danmarks håndværker- og industriforeninger - HIF’er - samt en kanal for information fra den enkelte medlemsforening til foreningens medlemmer. Du kan både tilmelde dig en landsdækkende udsending og en version med lokale nyheder for et lokalområde. 

VIRKSOMME Kvinders nyhedsbrev

SMVdanmark udsender ti gange årligt et nyhedsbrev til virksomheder og selvstændige, der er medlem af SMVdanmark gennem VIRKSOMME Kvinder.

Du tilmelder dig her.

De Selvstændiges nyhedsbrev

Nyhedsbrev til direkte medlemmer af SMVdanmark. 

SMVdanmark udsender ti gange årligt et nyhedsbrev til sine direkte medlemmer, dvs. virksomheder, der ikke er medlem af SMVdanmark via en brancheorganisation eller en lokal arbejdsgiverorganisation, men gennem direkte medlemskab. - Tilmeld dig her