SMVdanmark er dit politiske talerør,
din juridiske vejleder og din organisation.

Ring til os  33 93 20 00

SMVdanmark kan gøre det lettere for dig at drive og udvikle din virksomhed.
Bliv medlem i dag - og få glæde af de mange fordele i morgen

 

En frontløber for dig med mange politiske sejre

Vores 18.000 medlemmer giver os stor gennemslagskraft, når vi taler med politikerne på Christiansborg. Vores politiske arbejde har stor betydning for at sikre gode vilkår om de sager og de forhold, der har betydning for din virksomhed.

Vi kæmper bl.a. for:

Fair CO2 afgift

Fair betalingsfrister

Mindre bureaukrati

Under coronakrisen har vi sikret kompensation til tusindvis af virksomheder, og alene ordningen med rentefrie moms- og A-skattelån har sparet SMV’erne for renteudgifter på over 1 mia. kr.

En stor del af vores arbejde er at medvirke til, at politiske forslag, der vil skade SMV’erne, bliver justeret eller helt taget af bordet, før de fremsættes som lovforslag. Her er et lille udpluk af sager, hvor vi har gjort en forskel for SMV'erne.

Vi ringer gerne til dig

Hvis du vil vide, om et medlemskab er relevant for dig og din virksomhed, ringer vil gerne til dig. Det er helt uforpligtende.

Medlemsfordele

SMVdanmarks medlemsfordele er nøje udvalgt og tilpasset små og mellemstore virksomheders forretningsbehov. Nogle fordele afspejler sig omgående på bundlinjen, mens andre fokuserer på en professionalisering af virksomhedens drift.

Spar penge og styrk din forretning

Juridisk hotline

Bliv en del af et stærkt fælleskab

Regn dit kontingent ud

Som medlem får du så mange økonomiske fordele, at de fleste får overskud på medlemskabet.

Indmeld dit firma i dag

Ansøg om medlemskab i dag - og få de mange SMV-fordele allerede i morgen.

Indmeld dig her!

FAQ

Hvad koster et medlemskab hos SMVdanmark?

Prisen for medlemskab hos SMVdanmark afhænger af, hvor mange ansatte du har i din virksomhed. Er du alene i din virksomhed, eller har du op til 4 ansatte, koster det kun 177 kr. ekskl. moms pr. måned.

Analyser

SMVdanmark udarbejder løbende analyser, der kaster lys over vilkår og problemstillinger, der påvirker landets SMV'er. Her kan du downloade SMVdanmarks temaanalyser.

Talerør for alle små og mellemstore virksomheder - SMV'erne

 

SMVdanmark kæmper for alle SMV'ere - og mange faglige medlemsorganisationer støtter vores kamp gennem deres medlemskab af os.