Om SMVdanmark

SMVdanmark er den eneste danske hovederhvervsorganisation, der alene kæmper for de små og mellemstore virksomheder, SMV'erne.
  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

Bestyrelse

Bestyrelse

Direktion

Direktion

Medarbejdere

Medarbejdere

Medlemmer

Medlemmer

Interne udvalg

Interne udvalg

I Europa

I Europa

item2ID
De ca. 18.000 medlemsvirksomheder i SMVdanmark er fordelt på mange forskellige brancher inden for mindre industri, byggeri, handel og service, men også it og grafiske fag.
item2ID
SMVdanmark har flere udvalg med deltagere fra medlemssekretariater og -virksomheder, som har fået mandat af bestyrelsen til at fastlægge rammerne for SMVdanmarks politiske arbejde på udvalgte områder.
item2ID
Europas SMV-fællesskab, paraplyorganisationen SMEunited (tidl. UAPME), arbejder for gunstigere forhold for EU’s mange hundrede tusinder SMV’er.
Job

Job

Kontakt

Kontakt

Årsberetning 2018-2019

Årsberetning 2018-2019

item2ID
Har du et spørgsmål, du vil have svar på, så kontakt SMVdanmark. Du kan også finde alle kontaktinformationer på medarbejderne.
test3

SMVdanmark har løbet stærkt det seneste år. Vi har haft mange møder og dialog med forskellige ministre og politikere for at skabe de bedst mulige vilkår for små og mellemstore virksomheder, SMV'er. Her kan du læse SMVdanmarks årsberetning for 2018-2019.

Læs mere
Årsberetning 2019-2020

Årsberetning 2019-2020

Årsberetning 2019-2020

Året har selvsagt været stærkt præget af Corona-krisen og arbejdet for, at SMV’erne skulle komme gennem den så uskadt som muligt. Men krisen har også sat de små og mellemstore virksomheder på danmarkskortet i et omfang, vi ikke har set før. Her er SMVdanmarks årsberetning for 2019-2020.

Læs mere