Om SMVdanmark

SMVdanmark er den eneste danske hovederhvervsorganisation, der alene kæmper for de små og mellemstore virksomheder, SMV'erne.
  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

Bestyrelse

Bestyrelse

Direktion

Direktion

Medarbejdere

Medarbejdere

Medlemmer

Medlemmer

Interne udvalg

Interne udvalg

I Europa

I Europa

item2ID
De ca. 18.000 medlemsvirksomheder i SMVdanmark er fordelt på mange forskellige brancher inden for mindre industri, byggeri, handel og service, men også it og grafiske fag.
item2ID
SMVdanmark har flere udvalg med deltagere fra medlemssekretariater og -virksomheder, som har fået mandat af bestyrelsen til at fastlægge rammerne for SMVdanmarks politiske arbejde på udvalgte områder.
item2ID
Europas SMV-fællesskab, paraplyorganisationen SMEunited (tidl. UAPME), arbejder for gunstigere forhold for EU’s mange hundrede tusinder SMV’er.
Job

Job

Kontakt

Kontakt

Branchefællesskaber

Branchefællesskaber

item2ID
Har du et spørgsmål, du vil have svar på, så kontakt SMVdanmark. Du kan også finde alle kontaktinformationer på medarbejderne.
item2ID
SMVdanmark repræsenterer 18.000 virksomheder inden for en række brancher. Som erhvervsdrivende har du mulighed for at indgå i fællesskaber i de forskellige brancher.
Netværk

Netværk

item2ID
SMVdanmark har etableret en række tværfaglige netværk, hvor virksomheder kan mødes på tværs af brancher, og hvor formålet i højere grad er udvikling af din virksomhed. Kontakt os ved at ringe til os på 54 55 12 75 eller ved at skrive til knudsen@smvdanmark.dk, hvis du vil høre mere om netværkene. Lige nu kan vi tilbyde følgende netværk: