HIFdanmark

Stærkt lokalt netværk for alle selvstændige
  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

HIFdanmark - en stærk og indflydelsesrig medspiller på lokalt plan

HIFdanmark består af 53 erhvervsforeninger over hele Danmark, hvor størstedelen udgøres af håndværker- og industriforeninger. HIFdanamark arbejder lokalt med SMVdanmarks landspolitiske mærkesager, bare lokalt. Målet med HIFdanmarks arbejde er at styrke netværket blandt selvstændige erhvervsdrivende, tilbyde foreningerne spændende arrangementer og medlemsfordele fra SMVdanmark og at bistå foreningerne med at bedre kommunernes generelle erhvervsvilkår. Målet er altid at skabe de bedste rammer for små og mellemstore virksomheder i Danmark.

HIFdanmark er et vigtigt netværk, da vores medlemmer hver dag arbejder i de politiske rammer, som SMVdanmark til enhver tid står klar til at påvirke, revidere eller ændre, så SMV'ernes vilkår tilgodeses bedst muligt.

Aktuelt

Aktuelt

HIFdanmark: Lokal på landsplan

HIFdanmark: Lokal på landsplan

Hvad kæmper vi for?

Hvad kæmper vi for?

test

Nyt om den lokale kamp for SMV-venlige vilkår

Læs mere
test2

Lokal indflydelse kræver lokal tilstedeværelse. Derfor lægger HIFdanmark stor vægt på, at vi er repræsenteret så lokalt og så bredt som muligt. Det betyder mange, mindre foreninger spredt ud over hele landet - givetvis også i en eller flere byer i nærheden af dig. Vil du være medlem, så kontakt den lokale formand.

Læs mere
test3

HIFdanmark udgør Danmarks største og stærkeste lokale netværk for selvstændige erhvervsdrivende.

Læs mere
Politiske aktivitetsområder

Politiske aktivitetsområder

Nyhedsbrev: Lokal indflydelse

Nyhedsbrev: Lokal indflydelse

HIFdanmark Udvalget

HIFdanmark Udvalget

test

HIFdanmark engagerer sig i lokal erhvervspolitik.

Læs mere
test2

Nyhedsbrevet "Lokal Indflydelse" retter sig imod virksomheder i SMVdanmarks lokalpolitiske medlemsforeninger og er sponsoreret af Varelotteriet.

Læs mere
test3

SMVdanmarks udvalg for håndværker- og industriforeninger, HIFdanmark Udvalget, består af repræsentanter valgt af håndværker- og industriforeningerne i alle landets regioner samt en repræsentant fra Virksomme Kvinder.

Læs mere
Virksomme Kvinder

Virksomme Kvinder

Virksomme Kvinder

Er du erhvervskvinde og har du brug for et fagligt og socialt netværk? Så meld dig ind i Virksomme Kvinder. Læs mere her:

Læs mere