‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

Er du forberedt på en krise?

billede

Nu vil jeg meget nødigt virke som en mørkemand, for jeg ved, at det stadig generelt går godt for dansk erhvervsliv: Vi har rekordhøj beskæftigelse, ekstrem lav ledighed og de fremtidige økonomiske prognoser ser fine ud.

 

Men der er nogle faresignaler, der alligevel giver mig panderynker, og får mig til at tilråde rettidig omhu. Det er situationen i byggeriet, der bekymrer. Jeg talte forleden med ejeren af en mellemstor byggevirksomhed, der forventede at levere det ringeste halvårsregnskab nogensinde til sommer.

 

Profitmargenerne i branchen er trykket, og mange har været ramt af, at de voldsomt stigende energi- og materialepriser har gjort fastprisprojekterne urentable. Der har også allerede været konkurser blandt større entreprenører, og de har det med at sprede sig som ringe i vandet til deres mindre underleverandører. 

 

Og de sorte skyer truer i horisonten, .....

 

Læs hele lederen her!
 

OBS: 1. juni 2022 er SIDSTE frist
for indberetning af moms og tilbagebetaling af coronalån

 
billede

Tilbagebetaling af coronalån

Har din virksomhed svært ved at betale et coronalån tilbage, og har din virksomhed ikke i forvejen en betalingsordning på Skattekontoen, kan du oprette en betalingsordning på op til 12 måneder med afdrag månedligt eller hver 14. dag.

Læs mere her ->>

Indberetning af moms for Q1 2022

Ca. 145.000 virksomheder med kvartalsafregning skal indberette moms senest 1. juni. Momsperioden, der skal indberettes for, er 1. kvartal 2022. Du kan få hjælp til at undgå de hyppigste fejl og læse mere om hvor og hvordan du indberetter.

Læs mere her ->>

 

Aktuelle nyheder for SMV'er

 
billede

Pressemeddelelser

12. maj 2022

Gør det muligt at reparere flere skadede biler

Mens den internationale forsyningskrise har affødt en stor mangel på biler, skrottes der i Danmark stadig hundredvis af skadede biler, som sagtens kunne være repareret. En alt for lav reparations-græn...
Læs mere
billede

Internationalisering

12. maj 2022

EU-lovgivning påvirker danske SMV'er

Meget af den lovgivning som påvirker danske virksomheder vedtages i Bruxelles. I EU vedtages regler, krav og standarder, der skal efterleves, om alt fra bæredygtighed til produktkrav. Men hvad betyder...
Læs mere
billede

Pressemeddelelser

05. maj 2022

Digitaliseringsudspil letter administrative byrder

I den nye digitaliseringsstrategi for Danmark er der lagt op til lettelser for de små og mellemstore virksomheder, b.la. ved at de obligatoriske indberetninger samles ét sted og i højere grad automati...
Læs mere
 

Gratis: Guide til bedre trivsel & online kursus i bedre it-sikkerhed

 
billede

Sådan får I et bedre psykisk arbejdsmiljø

Der kan være mange forskellige årsager til, at der er brug for at arbejde med trivslen på arbejdspladsen. Nu kan en ny forskningsbaseret guide hjælpe jer. Den giver blandt andet adgang til en gratis spørgeskemaundersøgelse af det psykiske arbejdsmiljø på din arbejdsplads.

Læs mere her ->>

Gratis online kurser i it-sikkerhed

SIKKER:CYBER tilbyder gratis online kurser i it-sikkerhed til dig, der arbejder i - eller ejer - en lille eller mellemstor virksomhed. Uanset om det er første gang, du stifter bekendtskab med it-sikkerhed, eller arbejder professionelt med it, er der et forløb, der passer til dig.

Læs mere her ->>

 

SMVdanmark har fingeren på pulsen i den politiske arena:
Følg vores analyser - og gør din indflydelse gældende i vores analysepanel.

 
billede

Temaanalyser

Hovedstadskommunerne er mere aktive og mindre overvægtige

Danskerne er blevet mere overvægtige og er endnu mindre fysisk aktive end nogensinde før. Samtidig er der store kommunale forskelle på hvor stor en andel af borgerne, der døjer med overvægt. Kommunerne bør derfor inddrage private aktører, som fitness...
Læs mere
billede

Analyser

Bliv medlem af analysepanelet og gør din indflydelse gældende

Gør din indflydelse gældende og deltag i vores analysepanel. SMVdanmarks analysepanel er din mulighed for at være med til at påvirke vores politiske dagsorden på vegne af de små og mellemstore virksomheder (SMV’er).
Læs mere
 

Eksklusivt for SMVdanmarks medlemmer:

Er du opdateret på SMVdanmarks medlemsfordele?

billede

Ved du fx, at SMV-medlemmer altid får 50% rabat på ATA-carneter og oprindelsescertifikater?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk