‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

Lad os stoppe med at pakke vores unge ind i vat – og give langt flere af dem et fritidsjob

billede

Mandag i denne uge præsenterede regeringen et stort udspil om fritidsjob. Målet er klart: Vi skal knække den nedadgående kurve, hvor færre og færre unge har et fritidsjob og dermed lærer at tage fat og tjene sine egne penge. Det skal ske ved bl.a. at lempe arbejdsmiljøregler og undtage unge fra at betale arbejdsmarkedsbidrag.

 

Forud for selve udspillet var gået store interviews med hele regeringstoppen om emnet. Herunder med statsministeren. I SMVdanmark deler vi ambitionen fuldt og helt, og jeg tager virkelig hatten af for, at regeringen så helhjertet går ind i denne kamp. Det at have et fritidsjob er nemlig til gavn for både de unge, for erhvervslivet og for samfundet som helhed.

 

Vi ved fra forskningen, at unge, der har haft fritidsjobs, får højere karakterer, trives bedre og er i mindre risiko for at blive arbejdsløse senere i livet. Samtidig kan de unge også gøre en reel forskel ude i virksomhederne og dermed afhjælpe den mangel på arbejdskraft, som vi står midt i. Og sidst, men ikke mindst, kan muligheden for at stifte bekendtskab med de praktiske fag gennem et fritidsjob også medvirke til, at flere unge vælger en faglært uddannelse. Derfor er der virkelig meget at vinde ved at sætte ind her.

 

For mig at se ...

Læs hele lederen her
 

Aktuelt

 
billede

Politik

Ny lov sikrer mere fleksibilitet til dig, der betaler dækningsafgift

Hvis du ejer en erhvervsejendom i en af de 33 kommuner, der opkræver dækningsafgift, får du nu mere fleksibilitet i forbindelse med betalingen. En netop vedtaget lov betyder, at virksomheder nu kan væ...
Læs mere
billede

Sociale vilkår

Fortjener din virksomhed en nominering?

Efterlysning: Danmarks stærkeste socialt ansvarlige virksomheder skal frem i lyset. Til november uddeles Cabis CSR People Prize 2024 og jagten på de virksomheder, der fortjener en nominering, er nu gå...
Læs mere
billede

Temaanalyser

SMV'erne betaler prisen for bureaukratiet

Mængden af bureaukrati vokser. Det går hårdest ud over de mindste virksomheder. SMV’erne har ingen tillid til, at det er et problem, der kan løses politisk.
Læs mere
 
 

Eksklusivt for SMVdanmarks medlemmer

Er du opdateret på SMVdanmarks medlemsfordele?

billede

Ved du fx, at SMV-medlemmer altid får 50% rabat på ATA-carneter?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
billede

Sammen er vi stærkest - og DU er en af vores bedste ambassadører!

Som medlem af SMVdanmark ved du allerede, hvor stor politisk gennemslagskraft vi har - og du ved også, at vi kæmper utrætteligt for de små og mellemstore virksomheder.

 

Det gør dig til en af vores bedste ambassadører.

Skaf et nyt medlem - så kvitterer vi med 3 flasker god rødvin

Jo flere vi er, jo mere bliver vi hørt på Christiansborg, i EU og alle andre fora, hvor de store beslutninger tages. Derfor vil vi opfordre dig til at tippe os om andre i dit netværk, som også burde være medlem af SMVdanmark.

 

Hvis det resulterer i et nyt medlem, kvitterer vi med 3 flasker god rødvin.

SEND ET TIP

 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk