‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

Står du af ”hamsterhjulet” har det en pris

billede

Historierne dukker ofte op: Beretninger om mennesker, der dropper deres arbejde eller bevidst sænker tempoet og indsatsen på jobbet. De står af ”hamsterhjulet”, som metaforen lyder.

 

Når man sætter dét billede på sit arbejdsliv, fremstår det da ganske rigtigt også som en meget udmattende og ensom aktivitet, som bare skal overstås. Og er man stadig én af dem, der går på arbejde og gør en stor indsats hver dag, skal man nærmest være flov over, at man er så fantasiløs. Det er jo langt mere meningsfuldt og tilfredsstillende at dyrke grøntsager i baghaven og undervise i klaverspil nogle timer om ugen, må man forstå på alle de historier, som medierne meget gerne lægger spalteplads til.

 

Okay, jeg overdriver, og jeg har fuld respekt for folks frie valg, når det gælder, hvordan man vil leve sit liv. Men jeg har ikke en eneste gang mødt det meget relevante modspørgsmål: Hvad hvis du eller dine børn bliver syge, eller du på anden vis får brug for dét sikkerhedsnet, vi alle spænder ud via vores skattebetalinger? ...

Læs hele lederen her!
 

Aktuelt

 
billede

Klima og bæredygtighed

Find din vej til bæredygtig omstilling

Der er mange, der ikke ved, hvordan de skal arbejde med bæredygtig omstilling. Due diligence for bæredygtighed, ansvarlig virksomhedsadfærd, cirkulære forretningsmodeller og ESG er bare nogle af de b...
Læs mere
billede

Pressemeddelelser

SMVdanmark om finanslov: Skuffende at erhvervsuddannelserne ignoreres

Finansloven for 2023 kom ikke til at indeholde et økonomisk løft af erhvervsuddannelserne. Dermed rykker risikoen for massiv mangel på faglærte faretruende tættere på. Hvis vi skal gøre os håb om at k...
Læs mere
billede

Pressemeddelelser

Ny analyse: Konkursbølgen rammer nogle kommuner hårdt

Kommuner som fx Herlev, Albertslund, Ballerup og Kerteminde har mistet markant flere virksomheder, end andre kommuner har i løbet af årets første tre måneder. Antallet af konkurser i Danmark ligger ge...
Læs mere
 

Webinar om Datatilsynets nye GDPR-guide til mindre virksomheder

billede

Datatilsynet har i samarbejde med SMVdanmark, Dansk Erhverv og Dansk Industri lavet et nyt vejledningsunivers om GDPR til mindre virksomheder. Vejledningsuniverset er udviklet med fokus på overskuelighed og konkrete eksempler, og så er det skrevet på jævnt dansk.

 

I anledning af lanceringen afholdes der et gratis webinar 4. maj 2023 kl. 9.00-10.00, hvor guiden bliver grundigt gennemgået og der bliver mulighed for at stille spørgsmål.

Læs mere og tilmeld dig her
 

Søg om 10.000 kr. til styrkelse af den mentale sundhed på din arbejdsplads

billede

Deler du, hvordan du virkelig har det på jobbet?

Hverdagen på mange danske arbejdspladser lever langt fra op til de glansbilleder, vi bombarderes med på de sociale medier.

 

Velliv Foreningen opfordrer derfor medarbejdere til at sætte fokus på trivslen, og giver mulighed for at søge om 10.000 kr. til at starte samtalen ved et event på jeres egen arbejdsplads.

 

Eventet skal foregå i regi af arbejdspladsen og skabe samtale og læring om mental sundhed i arbejdslivet.

 

Ansøgningsfristen er den 2. juni 2023.

Læs mere og ansøg her
 

Nyt webinar fra SMVdanmark

billede

Beskyt dit varemærke før det er for sent

Det er desværre ikke ualmindeligt, at man først bliver opmærksom på den manglende beskyttelse, når uheldet er ude og ens varemærke er blevet krænket.

 

På dette webinar kan du blive klogere på dine rettigheder ift. varemærker og design.

 

Deltag i webinaret:

Tirsdag den 23. maj 2023 kl. 09.00 - 10.00. 

Læs mere og tilmeld dig her
 

Eksklusivt for SMVdanmarks medlemmer:

Er du opdateret på SMVdanmarks medlemsfordele?

billede

Ved du fx, at SMV-medlemmer altid får 50% rabat på ATA-carneter og andre eksportdokumenter?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk