‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

Danmark har vundet EM… i dårlig betalingskultur

billede

I aften spiller herrelandsholdet i fodbold sin anden kamp ved EM i Tyskland. Denne gang mod England. Ovenpå en lidt skuffende start, med et uafgjort resultat mod Slovenien, kan jeg godt have lidt svært ved at finde den store optimisme frem.

 

På et ganske andet område kan Danmark dog allerede kalde sig europamester. Det er til gengæld et mesterskab og en guldmedalje, jeg godt kunne have undværet.

 

Den internationale kreditstyringsvirksomhed Intrum udgiver hvert år en rapport om betalingsadfærd i Europa, og den seneste version er lige kommet. Den viser, at Danmark indtager en europæisk førsteplads i gennemsnitlig betalingstid mellem virksomheder, med ikke mindre end 66 dage.

 

Danmark er altså simpelthen Europamester i dårlig betalingskultur! Og de 66 dage er tilmed ...

Læs hele lederen her
 

Aktuelt

 
billede

Drift og økonomi

Tid til at sætte to streger under 2023

Det er den tid på året, hvor ca. en halv mio. virksomheder skal afslutte og opgøre resultatet for 2023, og oplyse det til Skattestyrelsen.
Læs mere
billede

Temaanalyser

7 ud af 10 fitnessmedlemmer oplever øget trivsel og velvære som følge af fitness-træning

En stigende del af den danske befolkning oplever voldsom træthed og manglende energi. Dog synes motion og styrketræning at kunne modvirke denne udvikling. Næsten 70 af fitnesmedlemmerne svarer, at de ...
Læs mere
billede

Temaanalyser

Udviklingen i antallet af unge kvinder på førtidspension

Antallet af unge kvinder på førtidspension er rekordhøj. I 1. kvartal 2024 modtog 5.610 kvinder i alderen 18-29 år førtidspension, hvilket er det højeste antal i mere end 20 år.
Læs mere
 

Ny lov om registrering af arbejdstid 1. juli

billede

Ved du, hvordan du skal agere?

Fra den 1. juli 2024 træder lov om registrering af arbejdstid i kraft. Det betyder, at ansatte skal registrere deres arbejdstid.

 

Du kan blive klogere ved at læse SMVdanmarks guide - og ved at se, eller gense, vores webinar om hvordan du skal agere efter 1. juli 2024.

Bliv klogere her!
 

Gratis webinar hos SMVdanmark

Betalingsløsninger skal understøtte din virksomhed - ikke blanke dig af!

billede

Mød nogle af dem, der vil disrupte markedet for betalingsløsninger og få tip til din egen butik


I september 2023 annoncerede MobilePay en markant ændring i deres prisstruktur, og der lød et tilsvarende ramaskrig fra alle de virksomheder, der nu så ind i en fremtid med meget højere gebyrer. Flere truede med at droppe MobilePay - men hvad skete der egentlig?
 

På dette webinar vil vi se nærmere på, hvordan markedet for betalingsløsninger ser ud i dag, og præsentere nogle af de nye spillere.

Læs mere og tilmeld dig!
 

Eksklusivt for SMVdanmarks medlemmer

Er du opdateret på SMVdanmarks medlemsfordele?

billede

Ved du, at SMV-medlemmer kan få 15% rabat på abonnement hos Tidsmester?

SMVdanmark har indgået samarbejde med Tidsmester, der tilbyder et simpelt tidsregistreringsystem, der er compliant med den nye EU-lovgivning. Nem og billig løsning til dine ansatte - og 15% rabat på abonnementet for medlemmer af SMVdanmark.

Vil du opdateres om alle vores medlemsfordele?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk