‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

Politikerne bør betale for jeres tid

billede

Har du tænkt over, hvor længe du sidder ved pc’en og laver fx momsindberetninger, søger miljøgodkendelser, byggetilladelser eller på at give Danmarks Statistik oplysninger om din lagerbeholdning?

 

Svaret er – med et groft gennemsnit – 3,5 timer om ugen. Det svarer i alt til arbejdet fra knap 35.000 fuldtidsansatte i de danske mindre virksomheder. Hvert år. Det viser en analyse, vi har lavet.

 

SMVdanmark interesserer sig naturligvis for sagen, for den tid kunne være brugt på andre ting, fx på at optimere forretningen eller holde fri med familien.

 

Problemet er, at det er 100 pct. gratis for politikere og embedsmænd at bede om oplysninger, og derfor ...

Læs hele lederen her!
 

Aktuelt for SMV'er

 
billede

Drift og økonomi

10. august 2022

Nu er de nye barselsregler trådt i kraft

Få hjælp til at forstå de nye barselsregler, som nu er gældende for medarbejdere der føder den 2. august 2022 eller senere, uanset hvad terminsdatoen var. Vi har samlet lidt fakta om hvad det betyder for dig hvis du er selvstændig og hvad det betyder...
Læs mere
billede

Vejledninger og værktøjer

08. august 2022

Kom godt i gang med slutafregning

Erhvervsstyrelsen afholder gratis webinarer om slutafregning i august og september. Webinarerne er målrettet kompensationsordning, målgruppe eller kompensationsperiode
Læs mere
 

SMVdanmark kæmper for mindre bureaukrati og papirarbejde for SMV'erne

 
billede

Temaanalyser

Statsrelateret papirarbejde koster SMV’erne 16,5 mia. kr. årligt

Indberetninger, afrapportering og kontakt til de offentlige myndigheder koster de små og mellemstore virksomheder dyrt. I 2021 krævede det over 34.901 fuldtidsansatte, der eksklusivt arbejder med indberetninger til staten, for at leve op til de mange...
Læs mere
billede

Temaanalyser

SMV'erne er trætte af bøvl og bureaukrati

SMV’erne har talt: Færre regler og mindre bureaukrati vil gøre det nemmere at starte og drive virksomhed i Danmark. Mindre bureaukrati er det vigtigste initiativ, hvis det skal være mere attraktivt at starte og drive virksomhed i Danmark.
Læs mere
 

Er 4 dages arbejdsugen svaret på øget trivsel og effektivitet? Bliv klogere 16. september

billede

Deltag i online formiddagskonference 16. september og hør, hvordan både store og mindre virksomheder, har skabt bedre trivsel på arbejdspladsen ved at indføre 4 dages arbejdsuge og samtidig øget effektiviteten og omsætningen.

 

Det er ofte sværere at arbejde mindre end mere, og dét og meget andet kommer der fokus på hos panelet, der blandt andre består af sekretariatschef Rikke Lilienthal fra SMVdanmark.

Læs mere og tilmeld dig her
 

Eksklusivt for SMVdanmarks medlemmer:

Er du opdateret på SMVdanmarks medlemsfordele?

billede

Ved du fx, at SMV-medlemmer altid får 50% rabat på ATA-carneter?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk