‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Læs online

{{Email:User.Name||"SMVdanmark"}}

Ret profil

 
billede

Drift og økonomi

07. april 2021

HUSK: Slutafregning af kompensation senest 31. maj

Det er tid til at sætte to streger under den kompensation, der blev udbetalt fra marts 2020. Virksomhederne skal indberette deres reelle omkostninger og nedgang i omsætning, så Erhvervsstyrelsen kan slutafregne den udbetalte kompensation.
Læs mere
billede

Kurser, møder & uddannelse

11. august 2022

Gratis webinarer - tilmeld dig nu

Få ny inspiration og viden. SMVdanmark præsenterer en række gratis webinarer - leveret direkte til dig, dér hvor du er online. Webinarerne veksler mellem store og små emner, og præsenterer faglige indspark fra mange forskellige verdener.
Læs mere
 
 
billede

Analyse

07. april 2021

Danmark har historisk få selvstændige

Antallet af personer, der arbejder i egen virksomhed som selvstændig, er faldet fra 329.000 i 1983 til 192.000 i 2019. Selvstændige udgør nu halvt så stor en andel af alle beskæftigede, som de gjorde i 80’erne. Samtidig er Danmark det land i EU, hvor...
Læs mere
billede

Drift og økonomi

24. marts 2021

Gavekort til oplevelser til ansatte kan gives skattefrit

En ny lov gør arbejdsgiverbetalte gavekort på max. 1.200 kr. til oplevelser skattefrie. Skattefriheden betyder, at arbejdsgiveren og den ansatte ikke skal indberette beløbet.
Læs mere
 
billede

Jo flere medlemmer, desto stærkere står SMVdanmark

Tilbud: Gratis medlemskab indtil 1. september!

 

Vi kæmper for bedre vilkår under COVID-19 til selvstændige og små virksomheder, SMV'erne. 

 

Jo flere medlemmer, desto stærkere står vi sammen.

 

Videresend gerne dette nyhedsbrev til andre SMV’er, der ikke er medlem endnu.

Ja tak - jeg vil gerne meldes ind
 
 
billede

Politik

Genlukning af liberale erhverv giver ingen mening

billede

Byggeri

Byggesager strander i kommunerne og spilder 1,5 mio. arbejdsdage

billede

Analyser

Små virksomheder opgiver at byde på offentlige udbud

 
billede

Kære SMV

Jeg er ked af at skulle sige det, men I er en døende race. Siden midten af 1980’erne er antallet af selvstændige i Danmark raslet ned. Vi er nu det land i EU med den laveste andel af selvstændige. Det er en kæmpe udfordring for vores samfund, for vi ved, at mange nye job skabes af folk som jer, der starter op som små selvstændige. SMVdanmarks analyse af den triste udvikling var på forsiden af Berlingske i denne uge, og vi vil kæmpe for at for at få vendt udviklingen, så flere ønsker at være selvstændige i fremtiden. 

 

Når færre er selvstændige, har politikerne mindre fokus på jeres vilkår, da I er en lille vælgergruppe. Dermed glider de selvstændiges vilkår i baggrunden, hvis ikke en organisation som SMVdanmark er slagkraftig og taler den lille virksomheds sag. Derfor er det skønt, at 18.000 af jer har tilsluttet jer fællesskabet i SMVdanmark. Men vi har brug for, at endnu flere bakker op om SMV’ernes talerør, hvis vi i højere grad skal sikre, at de selvstændige bliver hørt. Jeg håber derfor, I alle vil opfordre virksomheder i jeres netværk til at blive medlem af SMVdanmark – også selvom de allerede er medlem af fx DI eller Dansk Erhverv. SMVdanmark er åben for alle, der vil støtte kampen for selvstændighedskulturen og bedre vilkår for SMV’erne.    

 

Politisk arbejder vi for at gøre det lettere og mere attraktivt at kaste sig ud i livet som selvstændig, fx ved at mindske bureaukratiet, sænke skatter og afgifter og give selvstændige bedre adgang til de velfærdsgoder, vi alle betaler til, som fx dagpenge. 

 

 

Med venlig hilsen,

Jakob Brandt, adm. direktør i SMVdanmark

 

Er du opdateret på nyeste medlemstilbud?

billede

Tilmeld dig nyhedsbrevet om SMVdanmarks medlemstilbud og få de seneste rabatter direkte i din indbakke!

 

Som medlem af SMVdanmark kan du få rabat på alt lige fra eksportdokumenter til brændstof, forsikringer, kurser og digitaliseringsværktøjer.

 

 

Ja tak, jeg vil gerne have medlemstilbud
 
 

Har du et spørgsmål, så ring til os på

+45 33 93 20 00

 

Eller skriv til os på

smv@SMVdanmark.dk

Find os på de sociale medier

     

SMVdanmark · Islands Brygge 26 · 2300 København S · tlf +45 33 93 20 00 · SMV@SMVdanmark.dk