Gearskifte med Helsingør Erhverv

Den står på nyt navn og nye muligheder, når virksomhederne nu går sammen i ”Helsingør Erhverv”

Med nyt navn, ny gearing og nybagt medlem af SMV Danmark er erhvervslivet i Helsingør klar til at styrke den lokale indflydelse og gennemslagskraft. På en nyligt overstået generalforsamling besluttede man sig til at sige farvel til det lidt gammeldags ”Erhvervs- og Industriforeningen i Helsingør.”

Men navneskiftet er kun det symbolske for operationen: Den handler nemlig om at finde sig til rette i nye rammer og øge den politiske indflydelse over for de lokale beslutningstagere. Samtidig ser vi nytten i et samspil med en stærk national aktør som SMV Danmark.

For virksomhederne i Helsingør handler det om en fornyelse af hele vores udtryk og arbejde. Vi vil foretage et hamskifte, vi vil træde ind i en ny æra og vi vil rykke os til et nyt sted, hvorfra vi kan arbejde mere målrettet og med et stadig større aftryk og indflydelse på de rammevilkår, der gælder for virksomhederne i Helsingør kommune.

På hjemmebanen i Helsingør vil medlemmerne opleve mere kommunikation, en ny hjemmeside, øget synlighed, mere dialog med byrådet og kommunens forvaltning og en indsats for at få flere medlemmer.

Konkret skal foreningens nye styrke bruges til at hæve den placering, som Helsingør kommune normalt får i de årlige erhvervsbarometre. Tiden er ikke til snak, men til handling. Vi ønsker derfor, at der indkaldes til et ”Erhvervspolitisk Topmøde”, så indsatsen både kan blive ambitiøs, målrettet og effektiv. Heri vil Helsingør Erhverv lægge mange kræfter i det kommende år. Og det gør vi bedst med SMV Danmark i ryggen.

Den nye konstituerede bestyrelse:

Fra venstre: Mads Jessen Jensen, Michael Hartoft, Mikkel Søby, Bo Larsen, Rasmus Aamann og Claus Nissen. I forgrunden Jacob Runge Olsen (bestyrelsesmedlem Søren Woergaard var fraværende)