Årsmøde for Håndværker- og Industriforeningerne

Tirsdag den 14. maj afholdt HIF Danmark årsmøde med repræsentanter fra mange HIF’ere rundt om i Danmark. Årsmødet blev afholdt lige inden SMVdanmarks repræsentantskabsmøde på Pladeværkstedet på Refshaleøen i København.

El-installatør Steen Søkvist fra Håndværkerforeningen København blev valgt som formand for HIF Danmark og han er ligeledes HIF Danmarks repræsentant i SMVdanmarks bestyrelse.

Udvalgets nye næstformand er frisørmester Hanne Danielsen fra SMVaalborg.

Formand el-installatør Steen Søkvist, Håndværkerforeningen København, sagde i forbindelse med årsmødet, ”det er meget vigtigt, at håndværker- og industriforeningernes udvikler samarbejdet om lokale politikområder og initiativer, der kan tilføre yderligere værdi til foreningerne og deres medlemmer”. Udvalgets næstformand frisørmester Hanne Danielsen, SMVaalborg, supplerede Steen og pegede bl.a. på styrken ved at foreningerne har en klar lokal profil over for interessenter og samarbejdspartnere.

HIF Danmark udgør Danmarks største og stærkeste lokale netværk for selvstændige erhvervsdrivende og består af 50 håndværker- og industriforeningerne i hele Danmark. Alle foreningerne arbejder lokalt – sammen med SMVdanmark – på at forbedre forholdene for små og mellemstore virksomheder.

 

HIF Danmark Udvalget – 2019-2020

HIF Danmark Udvalgets sammensætning i den kommende periode består af nedenstående repræsentanter oplistet efter region med kontaktinformation.

HIF Danmark formand: Steen Søkvist, Håndværkerforening København

HIF Danmark næstformand: Frisørmester Hanne Danielsen, SMVaalborg

 

Du kan se hele udvalget her.