Formandsmøde 13.-15. september 2019 i Maribo

Lolland Håndværker- og Industriforening afholder formandsmøde I dagene fra den 13.-15. september 2019 i Maribo

Danmarks største lokale arbejdsgivernetværk – håndværker- og industriforeningerne i Danmark – holder i år formandsmøde på Lolland i Maribo, fra den 13.-15. september 2019. Lolland håndværker- og industriforening er i år værter ved det flot arrangeret møde.

Du kan se hele programmet her.

 

Vi starter fredag

Fredag eftermiddag starter vi med et besøg på infrastrukturprojektet ved den nye Storstrømsbro – et projekt til over 2 mia. kr. Efter turen er der fællesspisning for alle deltagere fra Håndværker- og Industriforeningerne, der er med til mødet.

 

Lørdag – erhvervspolitisk dag

Lørdag den 14. september starter mødets erhvervspolitiskedel kl. 9.00. Her er der erhvervspolitisk dialog, og dagen afrundes med legatuddeling samt festaften i Bangs Have.

 

Vi afventer folketingsvalget, hvorefter vi kan få inviteret ministeren til en politisk snak om udvikling af SMV’ers erhvervsforhold. Endvidere er der bl.a. indlæg af Lollands borgmester Holger Schou Rasmussen samt adm. direktør Claus F. Baunkjær fra Femern A/S. Claus F. Baunkjær vil belyse, hvordan SMV’erne får mulighed for at deltage i konkurrencen om opgaverne på Femern-forbindelsen.

 

Uddeling af Thora og Harald Olesens legat

På formandsmødet uddeles ligeledes Thora og Harald Olesen Legat til unge dygtige håndværkere. I år uddeler vi i alt 25.000 kr. Legatmodtagerne er efter indstilling via Håndværker- og industriforeningerne, udpeget af legatbestyrelsen. I år er legaterne fordelt til to unge dygtige håndværkere:

• Katrine Bergmansen via Lolland Håndværker- og Industriforening

• Jakob Estrup Pedersen via Holstebro Industri- og Håndværkerforening.

 

Ledsagertur – Maribo Søerne, Dodekalitten og frugtfestival

Ledsagerturen byder på en spændende dag med aktive og gode oplevelser på Lolland. Vores frokost indtager vi på Hotel Sakskøbing, der har Claus Meyer som medejer. Til sidst skal vi besøge Frugtfestival Sakskøbing, inden vi tager tilbage til Maribo, hvor vi skal overvære uddelingen af Thora og Harald Olesens Legat samt holde fest om aftenen.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om arrangementet, er du velkommen til at kontakte Thomas Birger Hansen på hansen@smvdanmark.dk eller mobil 24 41 51 40.