Formandsmøde for Håndværker- og Industriforeningerne

Rekord mange foreninger tilmeldt til Formandsmødet i Aarhus, der afholdes på Radisson Blu Scandinavia Hotel den 7. - 9. september 2018.

Alle Håndværker- og Industriforeningerne er tilsammen Danmarks største lokale arbejdsgivernetværk. I år afholder vi Formandsmødet i Aarhus på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus, fra den 7.- 9. september 2018.

Formandsmødet starter fredag med møde for HIF Danmark samt fællesspisning om aftenen. Du kan se hele programmet her.

 

Skatteminister Karsten Lauritzen åbner formandsmødet

Lørdag den 8. september starter selve formandsmødet kl. 9.00 – med erhvervspolitisk tema og ledsagertur.

Skatteminister Karsten Lauritzen åbner mødet for alle deltagere, hvorefter Aarhus’ borgmester, Jacob Bundsgaard, byder velkommen til byen og fortæller om investering og udvikling i Aarhus.

 

Politisk debat med folketingspolitikere

På mødets faglige del, vil vi også komme rundt om de lokale erhvervspolitiske emner, der optager SMV’er. Udover skatteministeren deltager Britt Bager, der er politisk ordfører for Venstre, med et oplæg og efterfølgende dialog med deltagerne.

Endvidere vil Jesper Møller, formand for HIF Danmark, orientere om HIF’ernes erhvervspolitiske arbejde og gå i dialog om input til det fremadrettede lokale erhvervspolitiske arbejde.

 

Hjælp dine medlemmer til et ”ja” i banken

Cheføkonom Lars Magnus Christensen, fra SMVdanmark, præsenterer et indlæg om, hvordan du kan hjælpe dine medlemmer til at opnå fornuftig finansiering i bankerne.

 

Legater for 30.000 kr.

Når vi er færdige med det faglige program, uddeler vi Thora og Harald Olesen legat til to dygtige, unge håndværkere.

"Ægteparret Thora og Harald Olesen blev gift 50’erne, og da de forblev barnløse, ønskede de at gavne unge mennesker ved at oprette et legat. Harald Olesen var uddannet møbelsnedker og drev med succes en møbelforretning på Amager. Derved fik ægteparret mulighed for at oprette dette legat. Selv om de begge havde slægtninge, var tanken om at give en del af deres formue til unge dygtige håndværkere, det helt rigtige for dem. Det fejrer vi på Formandsmødet" siger SMVdanmarks foreningskonsulent Thomas Birger Hansen.

 

Ledsagertur til Den Gamle By

For ledsagerne er der planlagt en tur til Den Gamle By, der byder på flere spændende udstillinger. Herefter går turen gennem Marselisborg Skov til Thors Mølle, hvor der vil blive serveret frokost for ledsagerne.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om arrangementet, er du velkommen til at kontakte Thomas Birger Hansen på hansen@smvdanmark.dk eller mobil 24 41 51 40.