Virksomme Kvinder

Er du erhvervskvinde og har du brug for et fagligt og socialt netværk? Så meld dig ind i Virksomme Kvinder. Læs mere her:

Virksomme Kvinder er er et netværk i SMVdanmark. Det er et fagligt og socialt netværk for kvinder, der er iværksættere, selvstændige erhvervsdrivende og kvinder med ejerlignende ansvar f.eks. kvinder, der driver virksomhed i samarbejde med andre.

Virksomme Kvinder har lokale netværksgrupper fordelt over hele Danmark, hvor du som medlem kan mødes med ligesindede, få masser af faglig inspiration og sparring og styrke og dyrke dit professionelle netværk. Alle virksomme kvinder er velkomne – uanset alder, branche og erfaring.

Men Virksomme Kvinder er mere end et netværk. Virksomme Kvinder er en erhvervspolitisk organisation, som arbejder aktivt for at forbedre vilkårene for kvinder i det danske erhvervsliv og gøre det enklere og mere attraktivt for kvinder at drive selvstændig virksomhed. Det har været Virksomme Kvinders mærkesag siden begyndelsen i 1963 – og det vil det fortsæt være.

Vil du være med?

Bliv medlem her.  

Du kan også læse mere her.

 

VIRKSOMME Kvinders nyhedsbrev

Tilmeld dig herunder

Abonnér

Navn:
E-mail*: