VIRKSOMME kvinder

VIRKSOMME kvinder - Netværk for selvstændige kvinder i SMVdanmark - er et fagligt og socialt netværk for kvinder, der er iværksættere, selvstændige erhvervsdrivende og kvinder med ejerlignende ansvar f.eks. kvinder, der driver virksomhed i samarbejde med andre.

VIRKSOMME kvinder

VIRKSOMME kvinder - Netværk for selvstændige kvinder i SMVdanmark - er et fagligt og socialt netværk for kvinder, der er iværksættere, selvstændige erhvervsdrivende og kvinder med ejerlignende ansvar f.eks. kvinder, der driver virksomhed i samarbejde med andre.

Vi har regionale netværksgrupper fordelt over hele Danmark, hvor du som medlem kan mødes med ligesindede, få megen faglig inspiration og sparring og styrke samt dyrke dit professionelle netværk. Alle virksomme kvinder er velkomne – uanset alder, branche og erfaring. I VIRKSOMME kvinder gør vi meget mere end at netværke. Vi er en erhvervspolitisk organisation, som arbejder aktivt for at forbedre vilkårene for kvinder i det danske erhvervsliv og gøre det enklere og mere attraktivt for kvinder at drive selvstændig virksomhed. Det har været foreningens mærkesag siden starten i 1963 – og det vil det fortsat være.

 

Det hele begyndte i starten af 1960’erne