SMVdanmark netværk

SMVdanmark har etableret en række tværfaglige netværk, hvor virksomheder kan mødes på tværs af brancher, og hvor formålet i højere grad er udvikling af din virksomhed. Kontakt os ved at ringe til os på 33 93 20 00 eller ved at skrive til smv@smvdanmark.dk, hvis du vil høre mere om netværkene. Lige nu kan vi tilbyde følgende netværk:
  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

Mangler du nogen at sparre med? Savner du at mødes med ligesindede?

SMVdanmark har etableret en række tværfaglige netværk, hvor virksomheder kan mødes på tværs af brancher, og hvor formålet i højere grad er udvikling af din virksomhed. 

Kontakt os ved at ringe på 33 93 20 00 eller ved at skrive til smv@smvdanmark.dk, hvis du vil høre mere om netværkene. Lige nu kan vi tilbyde følgende netværk: 

 

Netværk for ejerledere

Netværk for ejerledere

Internationalt netværk

Internationalt netværk

Netværk for kvindelige virksomhedsejere

Netværk for kvindelige virksomhedsejere

test

SMVdanmarks netværksgrupper for ejerledere henvender sig til den travle ejerleder, der sidder med en bred vifte af ansvarsområder.

Læs mere
test2

Internationalt netværk er SMVdanmarks netværkstilbud til eksporterende virksomheder. Internationalt netværk faciliteres og drives af SMVdanmarks internationaliseringschef, Jens Kvorning.

Læs mere
test3

Branchenetværk for kvindelige virksomhedsejere. Selvstændige kvinder, kvinder, der driver virksomhed med deres partner samt kvinder, der har ejerlignende ansvar er velkomne i det landsdækkende netværk.

Læs mere