SMVdanmark netværk

SMVdanmark har etableret en række tværfaglige netværk, hvor virksomheder kan mødes på tværs af brancher, og hvor formålet i højere grad er udvikling af din virksomhed. Kontakt os ved at ringe til os på 54 55 12 75 eller ved at skrive til knudsen@smvdanmark.dk, hvis du vil høre mere om netværkene. Lige nu kan vi tilbyde følgende netværk:
  • Alle typer
  • {{filter.name}} ({{filter.count}})

Der blev ikke fundet nogle resultater

Mangler du nogen at sparre med? Savner du at mødes med ligesindede?

SMVdanmark har etableret en række tværfaglige netværk, hvor virksomheder kan mødes på tværs af brancher, og hvor formålet i højere grad er udvikling af din virksomhed. 

Kontakt os ved at ringe til os på 54 55 12 75 eller ved at skrive til knudsen@smvdanmark.dk, hvis du vil høre mere om netværkene. Lige nu kan vi tilbyde følgende netværk:

 

 

Netværk for ejerledere

Netværk for ejerledere

Internationalt netværk

Internationalt netværk

VIRKSOMME kvinder

VIRKSOMME kvinder

test

SMVdanmarks netværksgrupper for ejerledere henvender sig til den travle ejerleder, der sidder med en bred vifte af ansvarsområder. Kontakt os ved at ringe til os på 54 55 12 75 eller ved at skrive til knudsen@smvdanmark.dk, hvis du vil høre mere om netværkene.

Læs mere
test2

Internationalt netværk er SMVdanmarks netværkstilbud til eksporterende virksomheder. Internationalt netværk faciliteres og drives af SMVdanmarks internationaliseringschef, Jens Kvorning.

Læs mere
test3

VIRKSOMME kvinder - Netværk for selvstændige kvinder i SMVdanmark - er et fagligt og socialt netværk for kvinder, der er iværksættere, selvstændige erhvervsdrivende og kvinder med ejerlignende ansvar f.eks. kvinder, der driver virksomhed i samarbejde med andre.

Læs mere
Formandsnetværket for Brancheforeninger

Formandsnetværket for Brancheforeninger

Formandsnetværket for Brancheforeninger

Formandsnetværket for Brancheforeninger har til formål at styrke formændene for selvstændige brancheforeninger i et fællesskab, der giver inspiration, udvikling og netværk. Formænd i brancheforeninger i SMVdanmark har gratis adgang til netværket.

Læs mere