’Årets digitale SMV-omstilling': Stærkt felt, men Hovmand A/S tog prisen

SMV fra Sorø har skabt den bedste digitale omstilling.

Formanden for SMV:Boardet, Dorte Zacho Martinsen, kunne sammen med erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) torsdag overrække prisen for Årets Digitale SMV:Omstilling 2019 til virksomheden Hovmand A/S fra Sorø. Prisen, der hylder SMV’er, der har taget den digitale omstilling til sig blev uddelt for første gang på regeringens digitale topmøde.

 

Hovmand A/S sælger løftevogne og havde tidligere svært ved at gøre deres produkt begribeligt overfor deres potentielle kunder, men ved hjælp af en app baseret på Augmented Reality-teknologi er det i dag muligt at skræddersy produktløsningen og fremvise den til kunden visuelt i kundens egne lokaler. App’en har således effektiviseret salgsprocessen og de interne arbejdsgange.

 

Formand for SMV:Boardet, der står i spidsen for initiativet SMV:Digital, Dorte Zacho Martinsen, CEO BM SILO, sagde i forbindelse med prisuddelingen:


”Digitalisering er et svært område for mange SMV’er. Det er vigtigt, at vi med denne pris får sat fokus på nogle af de gode digitale eksempler og får givet et skulderklap til nogle af de virksomheder, som er kommet ud over rampen med digitaliseringen. Vi havde at gøre med et stærkt felt, hvilket viser, at virksomhederne er i gang derude, og det er netop den udvikling, vi gerne vil sætte yderligere skub i med denne pris. Hovmand A/S har virkelig formået at gøre brug af ny og avanceret teknologi til at tænke nyt og innovativt med større effektivitet og bedre konkurrenceevne til følge.”