SMV:Digital udskyder nye tilskudsrunder

SMV:Digital udskyder digitaliseringspulje for tilskud på 100.000 kr. på grund af coronavirus

SMV:Digitals´ pulje for ansøgning om 100.000 kr. til privat rådgivning er udskudt på grund af coronavirus, men forventes at åbne for ansøgninger inden sommer

 

Siden den 12.marts 2020 er har Danmarks SMV'er forsøgt at opretholde produktionen i deres virksomheder, på trods af Coronavirussen og alle de tiltag og skærpelser den har medført for erhvervslivet.

Coronavirussen får nu også SMV:Digital til at udsætte åbningen af puljen med tilskud på portioner á 100.000 kroner til digitalisering. Puljen skulle have åbnet den 6. april 2020 men forventes nu først at åbne "inden sommer".

"Pulje for 100.000 kr. til privat rådgivning er udskudt på grund af coronavirus, men forventes for øjeblikket at åbne for ansøgninger inden sommer," skriver SMV:Digital på deres hjemmeside. 

Hvem kan deltage i SMV:Digital?

Tilskudsordningen er for SMV’er i hele landet og på tværs af alle brancher.

Har du mellem 2 og 20 ansatte, kan du søge tilskuddet på 25.000 kr.

Har du mellem 3 og 249 ansatte, kan du søge tilskuddet på 100.000 kr.

Dit udbytte

Indholdet i rådgivningsforløbene kan eksempelvis være afklaring af digitale muligheder, udvikling af business cases, implementering af nye teknologier og e-handelsløsninger samt om it-sikkerhed/cybertrusler.

Tilskuddet udgør 50 pct. af et projekts rådgiveromkostninger og kommer først til udbetaling, når projektet er gennemført.

Læs mere detaljeret om SMV:Digitals tilskudsordning