SMVerhvervslån: 50% rabat til de hurtigste 5 hver måned!

SMVerhvervslån er lån mellem virksomheder uden om banken. Til en fast rente på fair vilkår - uden ubehagelige overraskelser.

50% rabat til de 5 første låntagere hver måned året ud!

På SMVerhvervslån.dk kan du på få minutter ansøge om et lån til din virksomhed. Du vil få svar på din ansøgning inden for et par dage – nogle gange går det meget hurtigere. Når dit lån er godkendt, bliver det lagt ud på vores markedsplads. Her er en bred vifte af långivere klar til at finansiere dit lån i fællesskab. Og så snart dit lån er finansieret, sker det til fast lav rente, på fair vilkår og uden ubehagelige overraskelser.

Alt sammen helt uden om banken. Det bliver mellem jer, virksomhederne, helt bogstaveligt - og resten af 2019 er der 50% rabat på etableringsgebyret til de 5 hurtigste ansøgere.

Læs mere og ansøg nu på SMVerhvervslån.dk

 
Lån til finansiering, vækst og ambitioner – helt uden om banken

Hvorfor altid gå i banken, når du kan gå online? Hvorforkun få lånetilbud fra din bank, når der er andre muligheder i dag? Hvorfor betale banken for at opbevare dine penge, når du kan opnå bedre forrentning andre steder?

SMVerhvervslån er en online platform for virksomheder, som ønsker at låne penge – og for virksomheder og private investorer, som ønsker stabile afkast gennem udlån.