SPØRGESKEMA: Hvordan ser du på energiforbruget?

I forbindelse med ELFORSK projektet har der været opsat bimålere i virksomheder for at synliggøre og give virksomhedsejeren mere viden om enkelte produktionsenheders energiforbrug. Erfaringen har været, at mange virksomheder har ønsket både at modtage rådgivning. Brug 2 minutter på at deltage i en kort undersøgelse, der skal kortlægge, hvordan det generelle billede ser ud.

I forbindelse med ELFORSK projektet: ”Energistyring i XSmall produktionsvirksomheder” har vi besøgt en række mindre virksomheder (under 10 ansatte og med et elforbrug, der ligger under 100.000 kWh om året). I forbindelse med projektet  er der opsat bimålere i virksomhederne for at synliggøre og give virksomhedsejeren mere viden om enkelte produktionsenheders energiforbrug. ELFORSK har oplevet en ændring i virksomhedernes holdning både til at modtage rådgivning og til evt. at indføre energistyring i større eller mindre grad.

ELFORSK vil gerne undersøge, hvordan det generelle billede ser ud. Du kan hjælpe med dette ved at besvare nedenstående korte Survey, der kun tager 2 minutter.

Hvis du vil vide mere om projektet, er du velkommen til at kontakte:

Projektleder: Marianne Bender, Himmerlands Energi- og Miljøforening  
Mobil: 21 21 32 88
Mail: mb@emfn.dk

 

Deltag i undersøgelsen

Deltag i undersøgelsen

Læs mere om ELFORSK

Energistyring slår igennem næste år

Energistyring slår igennem næste år

Lige nu er måle-teknologien ikke helt moden nok, men i løbet af de kommende 12-18 måneder vil det sa..

Et autoværksted med stort besparelsespotentiale

Et autoværksted med stort besparelsespotentiale

Synlige besparelser og mere kontrol over energiforbruget er nogle af de krav, de har på autoværkste..