Statsgaranteret corona-lån med SMVerhvervslån

SMVerhvervslån tilbyder nu statsgaranterede lån gennem Vækstfonden, der garanterer 70 pct. af lånet.

SMVdanmark kan nu gå hele vejen med at hjælpe selvstændige og SMV’er ved også at kunne tilbyde lån med og uden afdrag til alle jer, der har brug for likviditet i disse dage. Gennem vores crowdlending portal SMVerhvervslån kan vi hjælpe mange af de virksomheder, der i dag presset på økonomien med lån I ikke skal stille en garanti for, da staten gennem Vækstfonden garanterer 70 pct. af lånet.

Alternativ til banker

Mange af vores medlemmer oplever desværre modvillige banker, der hvor vilkår ikke er attraktive eller lån helt afvises. Derfor kan virksomheder, der oplever eller forventer et omsætningstab på minimum 30 pct., pga. Covid-19, nu søge om statsgaranterede lån til normal bankrente omkring 7 pct. gennem SMVerhvervslån. Lånebeløbene er mellem 100.000 og 500.000 og disse kan tegnes både med og uden afdrag. Det er ikke nødvendigt at stille sikkerhed for lånet, og processen forløber ukompliceret og online.

 

Overskud sendes tilbage til låntagere

SMVerhvervslån er ejet af SMVdanmark, og det overskud, der genereres på platformen betales tilbage til låntagerne. Konceptet er ikke lavet til at tjene penge, men til at få kapital frem til pressede SMV’er, der ellers er økonomisk sunde. Derfor betales overskuddet også tilbage til låntagerne.