Hvor kan jeg finde mere hjælp?

Det kan virke helt uoverskueligt at se ind i fremtiden lige nu. Mange virksomheder står lige nu i en kaotisk situation og har brug for uvildig vejledning. Her kan du se, hvor du også kan finde hjælp.

Har din virksomhed brug for vejledning, er der gratis hjælp at hente i erhvervshusene.

Mens coronavirussen blæser ind over landet, er mange virksomheder allerede presset i knæ. Kunderne annullerer opgaver og ordrer i stor stil, medarbejderne sendes i karantæne og der er pres fra debitorer og kreditorer.

SMVdanmark arbejder aktivt for at få det offentlige erhvervsfremmesystem gearet til netop små og mellemstore virksomhedernes behov, og der er allerede nu en del hjælp at hente.

3 tips til hjælp til din virksomhed lige nu

 

Virksomhedsguiden.dk eller 72 20 00 34

Virksomhedsguiden er Erhvervsstyrelsens informationscenter. Her opdateres løbende med hjælpepakker, nye love og særregler. Du kan også finde vejledninger til online salg mv.

Læs mere på Virksomhedsguiden.dk 

 

Erhvervshusene

Som virksomhed kan du altid ringe til en konsulent i erhvervshusene, der konkret kan vejlede dig i forhold til dine udfordringer. Erhvervshusene er fordelt rundt om i landet, og man kan ringe og få vejledning.

Kontaktinfo:

- Erhvervshus Hovedstaden (og Bornholm): 30 10 80 80  eller mail info@ehhs.dk

- Erhvervshus Sjælland: 55 35 30 35 eller mail info@ehsj.dk

- Erhvervshus Sydjylland: 41 88 66 00 eller mail info@ehsyd.dk 

- Erhvervshus Nordjylland: 70 21 08 08 eller mail info@ehnj.dk

- Erhvervshus Fyn: 70 23 55 15 eller mail info@ehfyn.dk

- Erhvervshus Midtjylland: 70 22 00 76 eller mail info@erhvervshusmidtjylland.dk

 

EarlyWarning.dk eller 70 23 10 10

Early Warning er et gratis offentligt tilbud til virksomheder i økonomisk krise.

Early Warning tilbyder gennem erhvervshusene uvildig og fortrolig hjælp og sparring om, hvordan virksomhederne kommer bedst igennem krisen. Her er et korps af 80 frivillige erhvervsfolk, der kan hjælpe uden beregning, samt en kreds af insolvensadvokater, som alle er villige til at gøre en ekstra indsats for din virksomhed.

Man kan ringe direkte til en erfaren konsulent, som hjælper med at skabe overblik over de udfordringer, virksomheden har og få tilbudt rådgivning eller andre løsninger.

Læs mere på EarlyWarning.dk