Husk indberetning af 2019-resultat inden 1. september

Det er ved at være tid til at indberette resultat for 2019. Få hjælp til at indberette på skat.dk/oplysnu. Fristen er 1. september.

Selvom fristen for indberetning af årets resultat i forbindelse med corona-situationen er rykket fra 1. juli til 1. september, nærmer fristen sig med hastige skridt.

Ifølge Skat har mange virksomheder allerede oplyst deres årsresultat for 2019, men har din virksomhed endnu ikke, så kan du få hjælp på skat.dk/oplysnu. Her er der bl.a. en video og guides, der kan hjælpe dig igennem de opgaver, der er forbundet med at oplyse årets resultat.

Som selvstændig oplyser du det via oplysningsskemaet på skat.dk. Det er det samme som det, der tidligere hed selvangivelsen.

Har du et selskab?

Er din virksomhed et selskab (fx IVS eller ApS), skal du oplyse årets resultat i TastSelv Erhverv. Du skal i det hele taget oplyse lidt anderledes end for personligt ejede virksomheder.
Læs om årsregnskab og oplysning mv. for selskaber.

Regner du med at have restskat?

Fristen for frivillig betaling af restskat er den 1. juli, ligesom normalt. Efter 1. juli skal der betales et fast tillæg på 4 pct. af restskattebeløbet. Forventer du at skulle betale restskat, kan det derfor være en fordel at oplyse inden 1. juli. 
Læs mere om restskat.  

Oplys - og få hjælp til det – på skat.dk/oplysnu