Nu åbner Erhvervspuljen for tilskud: Skal din virksomhed have del i 150 mio. kr.?

Virksomheder kan fra d. 18. maj og frem til d. 1. juni igen søge tilskud til projekter, der sparer energi, når Erhvervspuljen åbner for tredje gang i 2021. Der er afsat 150 mio. kr. i den kommende runde.

Privatejede produktions-, handels-, og servicevirksomheder kan fra d. 18. maj igen søge tilskud til projekter, der sparer energi. Der kan bl.a. søges om tilskud til udskiftning af kedel med varmepumpe, udskiftning af belysning med LED og energioptimering af procesanlæg.

Tilskuddet dækker op til 50 % af omkostningerne til et energispareprojekt og er derfor med til at sikre god økonomi i projekter, der sænker energiforbruget og CO2-udledningen i Danmark.

Størrelsen på tilskuddet afgøres blandt andet af, hvor stor en energibesparelse projektet medfører.   

Energistyrelsen administrerer Erhvervspuljen og opfordrer SMVdanmarks medlemmer til at være klar til at søge tilskud, når der åbnes for ansøgninger fra d. 18. maj til og med d. 1. juni 2021 kl. 12.00. 

”Hvem kunne ikke ønske sig lavere udgifter til energi? Tilskuddet gør det til en endnu bedre forretning at reducere energiforbruget til alt fra belysning til procesanlæg. Måske har man projekter i skuffen, der bare mangler finansiering. Så søg! Vi har 150 mio. kr., som vi står klar til at dele ud til gode projekter, der reducerer energiforbruget og hjælper med at gøre virksomhederne endnu grønnere,” siger konstitueret kontorchef Vincent Rudnicki.

Det vil også være muligt at søge tilskud gennem Erhvervspuljen senere i 2021. De konkrete datoer bliver meldt ud løbende.

Læs mere og søg tilskud på:

-> ens.dk

-> Sparenergi.dk 

 

Se tidligere webinarer og få masser af kontante fordele som medlem af SMVdanmark:

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Se eller gense tidligere afholdte SMVdanmark-webinarer

Vil du have gode råd om stresshåndtering? Og fik du set webinaret om betalingsløsninger eller det om..

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Spar 50% på dine eksportdokumenter

Som medlem af SMVdanmark sparer du 50% på prisen på dit carnet!

Tilbud & rabatter

Tilbud & rabatter

Som medlem af SMVdanmark har du adgang til en lang række fordele og rabatter. Klik dig ind på fordel..